Wat kan je met de Brabantia-slowcooker van de Aldi?

Met de aanbieding van de Aldi is de slowcooker van Brabantia, een goedkopere manier om zonder al te veel moeite een heerlijk gerecht te bereiden. Of dit nu een stoofschotel of soep is. De slowcooker heeft drie verschillende warmtestanden om je eten te bereiden en warm te houden. Je hebt hiervoor de keuze uit Low, High en Warm.

Van deze standen zijn er twee geschikt zijn om je eten mee te bereiden. Deze twee zijn de ‘Low’- en de ‘High’-stand. De ‘Low’-stand is ideaal voor wanneer je iets de hele dag wilt laten koken, terwijl je met de ‘High’-stand twee keer zo snel gerechten kunt klaarmaken. Mocht het stofzuigen, met bijvoorbeeld deze goedkope stofzuiger van Action, toch een grotere klus blijken dan je in eerste instantie had gedacht, is er ook nog een functie om het warm te houden. Dit gaat logischerwijs met de laatste stand, de ‘Warm’-stand.

Het oog wil ook wat

Tegenwoordig draait het ook om het design van het apparaat. Met alleen goed functioneren, kom je niet meer mee weg. Wat direct opvalt, is natuurlijk het RVS-design met RVS-handgrepen en de zwarte details. Deze details zorgen ervoor dat de slowcooker een stuk netter zal staan in iedere keuken.

Dan hebben we nog het bedieningspaneel, daarmee kun je door de indicatieverlichting precies zien of de slowcooker aan staat en op welke stand deze staat. Je switcht heel makkelijk tussen de standen met de zilverkleurige draaiknop.

aldi brabus-slowcooker

Maar is de Brabantia-slowcooker van de Aldi ook makkelijk te gebruiken?

De binnenpan van de Brabantia-slowcooker die binnenkort te koop staat bij de Aldi is uitneembaar en gemaakt van keramiek met een anti-aanbaklaag, waardoor eten niet snel aan zou koeken. Dat zorgt er ook voor dat deze slowcooker makkelijker schoon te maken is. Om het feest helemaal compleet te maken, is de binnenpan ook nog eens vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem alleen nog in de vaatwasser hoeft te doen en als het klaar is er weer uit te halen. Een kind kan de was doen.

De Brabantia-slowcooker is vanaf 7 oktober voor slechts  € 34,99 bij de Aldi te koop. Dit terwijl de adviesprijs op € 59,99 ligt en Bol.com er zelfs € 62,99 voor vraagt.