Super goedkoop alternatief voor de populaire Dyson stofzuiger

Dyson, die naast stofzuigers ook producten verkoopt op het gebied van haarstyling, luchtbehandeling, verlichting en haardrogers, was de eerste op de markt die in 1991 de befaamde zakloze stofzuiger op de markt bracht. Onder veel mensen is dit dan ook een bekend en goed merk, maar daar hangt vaak wel een stevig prijskaartje aan vast.

De Action staat juist erg bekend om haar lage prijzen en ook voor dit product heeft de Action weer een goedkoop alternatief. De Action verkoopt momenteel namelijk een draadloze stofzuiger zonder zak voor maar slechts €79,95! Dit scheelt enorm in prijs als je dit gaat vergelijken met de draadloze stofzuigers van Dyson, waarbij je voor een van de goedkopere opties al gauw €299,00 betaald. Daarbij verschillen de stofzuigers niet veel van elkaar.

De specs van de Hyundai draadloze steelstofzuiger

De steelstofzuiger is licht van gewicht, draadloos en voorzien van een krachtige accu, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Daarnaast heeft de stofzuiger een zakloze opvangbak van 0,5 liter voor vuil en stof, die je gemakkelijk los kan maken om hem te legen en daarna weer verder te gaan met het stofzuigen. Dankzij het wasbare filter blijft je stofzuiger ook nog eens fris en schoon. Omdat deze stofzuiger is voorzien van een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air-filter) is hij erg handig voor personen die allergisch zijn voor stof. Dit zorgt er namelijk voor dat allergenen zoals huisstofmijt, dierenhaar en pollen verdwijnen, waardoor de kans op allergische reacties een stuk kleiner is.

draadloze stofzuiger steel action goedkoop hyundai te koop

Dankzij de handige wandbeugel die bij de aanschaf van dit product wordt meegeleverd staat hij nooit in de weg. Zo kan je hem hiermee handig aan de wand opbergen.Kortom, een super gadget voor een goede prijs dat zeker de moeite waard is om aan te schaffen.

Bestel de Hyundai draadloze steelstofzuiger hier.