Wie is Tanja Jess?

We vertelden je al dat ze een actrice is, maar ze is natuurlijk veel meer dan dat. Wisten jullie bijvoorbeeld dat ze in Duitsland is geboren en op vijfjarige leeftijd naar Nederland verhuisde? Jess is ondanks alle hectiek nog steeds getrouwd met de bijna twaalf jaar jongere presentator en zanger Charly Luske. Het paar heeft een zoon en een dochter. In 2018 kreeg Tanja Jess de Nederlandse nationaliteit.

 

Fotoshoot in haar ondergoed voor Kruidvat

Fotoshoots zijn voor Jess geen vreemde activiteit. Sterker nog, ze had een tijdje een wereldwijde primeur. Zo heeft Jess, toentertijd als enige ter wereld, zonder kleding geposeerd in twee opeenvolgende edities van Playboy Magazine, in zowel december 2000 als januari 2001. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is ze wederom voor de camera gaan staan. Deze keer had ze wel ondergoed aan. Voor deze fotoshoot is het echter niet Hunkemöller of Victoria’s Secret, maar Kruidvat die de samenwerking is aangegaan met Tanja Jess.

Ondanks dat dit een reclame is voor “slim gekozen ondermode” en voornamelijk op vrouwen gericht zal zijn, zullen ook de mannelijke kijkers dit kiekje waarschijnlijk erg waarderen. Wie deze foto’s ziet, zal ook zeker niet zeggen dat ze inmiddels alweer 56 jaar oud is.

Wij denken dan ook dat veel mensen jaloers zullen zijn. Iemand die er op die leeftijd en na het baren van twee kinderen er nog zo uit ziet, moet haast wel een geheim hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)