Nieuws over Lupin seizoen 2 op Netflix

Omar Sy speelt in Lupin de rol van Assane Diop. Assane raakt door een boek over meesterdief Arsène Lupin geïnspireerd wordt om wraak te nemen op de mensen die zijn vader voor een misdaad lieten opdraaien.

De serie doet het gigantisch goed op Netflix en staat zelfs al in de top 5 van best bekeken Netflix series. Het zag er dan ook al lang naar uit dat er een vervolg op de serie zou komen. Dat was ook niet zo gek, want tot nu toe staan er pas vijf afleveringen van de serie online. Als we het hebben over Lupin seizoen 2, moeten we er echter één kanttekening bij maken.

Lupin seizoen 2

Veel nieuwe afleveringen zijn in de maak

Oorspronkelijk zijn er tien afleveringen van Lupin geproduceerd. Netflix heeft er bewust voor gekozen om die tien afleveringen niet allemaal uit te brengen, maar slechts de helft. In de zomer zullen de volgende vijf volgen.

Wat dat betreft is seizoen 2 van Lupin dus sowieso een feit, al kunnen we eigenlijk zeggen dat het hier om seizoen 1b gaat. Maar… wordt ook nog gewerkt aan een heel nieuw seizoen? Daar heeft George Kay (die meehielp met het bedenken van de serie én aan Lupin meeschreef) gelukkig iets over laten doorschemeren.

Maker Lupin doet onthullingen over seizoen 2

George Kay liet weten dat hij er zeker van is dat er een nieuw seizoen zal komen aangezien de reactie zo overweldigend is. Hij vertelt dat ze op het moment druk bezig zijn met het bedenken van de verhaallijnen, waarbij er zeker zal worden verdergegaan met de de cliffhanger waar we mee zijn geëindigd. Als we Kay moeten geloven is Lupin seizoen 2 dus een kwestie van tijd.

Heb jij de show nog niet gezien? Check dan onze 5 redenen waarom je Lupin moet zien. Ook de goede IMDb score van een 7.6 is een reden om de afleveringen vandaag nog te bingen.