Wie is deze knappe Belgische?

Luna Stevens (27) is geboren 17 april 1996 en behoort zonder enige twijfel tot de mooiste vrouwen uit België. Ze is niet alleen prachtig, maar heeft ook veel verstand van het ondernemen. Naast haar carrière als model en influencer is ze ook actief als dj-duo, samen met haar zusje Lenthe Stevens.

Ook is ze founder van het bedrijf moon by luna, waarmee ze lingerie en badmode verkoopt en de vrouwelijkheid wil vieren. Ook daar vind je genoeg intieme foto’s van het knappe model. En krijg je écht geen genoeg van Luna, dan heeft ze ook nog een account op dat ene platform. Je weet wel, waar je ‘exclusieve content’ kan zien tegen betaling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Dit doet ze niet alleen in haar moederlandje België. Nee. Ze reist heel de wereld rond en laat haar Instagram-volgers meegenieten. Zo deelt ze regelmatig foto’s in bikini op tropische locatie, en soms kiest ze er zelfs voor om de bikini helemaal achterwegen te laten.

Luna Stevens is een hit op social media

Luna Stevens gaat als een raket op social media. Ze heeft op Instagram al meer dan 262.000 volgers. Op een van haar laatste plaatsingen gaat ze volledig uit de kleren. Ze meldt erbij dat ze shoots maakt voor achter de schermen voor haar moon by luna kalender 2024.

Haar volgers vinden de post helemaal geweldig en Luna heeft al meer dan 19.000 likes op de desbetreffende foto. Ook zegt ze erbij dat ze blij is dat het zo goed wordt ontvangen en blij is met alle bestellingen en weet niet hoeveel ze de mensen moeten bedanken.

Bekijk de foto van het Instagram-account van Luna Stevens hieronder:

Luna Stevens kalender
Foto via Instagram lunastevens1