Luna Stevens

Luna Stevens, geboren 17 april 1996, is een fenomeen op social media met inmiddels zo’n 263.000 volgers op Instagram. En Instagram is ook waar de meeste haar van kennen. Zo deelt ze regelmatig prachtige foto’s van haarzelf op sociale media. En daar blijft het niet bij, zo heeft ze ook een account waar ze exclusieve en expliciete content deelt met haar volgers, die ervoor betalen.

De 2024 kalender van Luna Stevens

Dit is niet de eerste kalender die we van Luna kunnen kopen, de Vlaamse heeft ook in het verleden al verschillende kalenders uitgebracht. Het echter geen gewone kalender, deze heeft exclusieve plaatjes van haarzelf die pikant en gedurfd zijn. En ook haar nieuwste maandkalender ziet weer bomvol vuurwerk en belooft een spektakel te worden. Ze omschrijft haar nieuwe kalender met de volgende woorden: “Onze lichamen zijn vormen van zelfexpressie die net als ieder ander moeten worden omarmd en gevierd.” Cheers to that!

De kalender is in A3-formaat te verkrijgen. Alle kalenders zijn sinds 5 december beschikbaar in haar eigen webshop en kunnen nog voor de kerstdagen worden verwacht. Check hieronder alvast de cover van haar nieuwste maandkalender. Die voor 55 euro te bestellen is, mocht je vooral fan zijn van de cover of een andere maand, dat kan. Dan kan je die kopen als poster van 61 x 91 cm. Die poster kost 35 euro.

Luna Stevens
Instagram Luna Stevens

Eigen lingeriemerk Moon by Luna

In diezelfde webshop kan je meer kopen dan alleen de kalender van Luna Stevens. Zo heeft ze met ‘Moon by Luna’ haar eigen lingerie/badmode merk weten op te bouwen. In augustus 2021 werd het lingeriemerk uitbracht. Ze is daar niet heel impulsief in gestapt, maar ze heeft hier goed over nagedacht en weet perfect waar ze in de toekomst naartoe wil gaan. “Binnen vijf jaar hoop ik een begrip te zijn in de Belgische lingeriewereld. Het liefst wil ik snel ook starten met enkele pop-upwinkels in grote steden als Amsterdam, Antwerpen, Brussel… en liefst ook eentje in Hasselt”, aldus Luna.

Hieronder zetten we nog een aantal foto’s van het Instagramaccount van Luna Stevens voor jullie op een rijtje:

luna stevens bikini
Instagram Luna Stevens
luna
Instagram Luna Stevens