De 18 jarige Luisa is op haar 15e begonnen met instagram. Eerst maakte ze alleen normale foto’s maar wilde meer. Ze probeerde nieuwe technieken uit en leerde de fijne kneepjes van Photoshop. Wat deze kunstenares bijzonder maakt, is dat ze alles zelf heeft geleerd. Nu gaat ze naar de Universiteit van Lissabon waar ze Fine Arts studeert. Ze wil met haar werk een eigen realiteit creëren en dat lukt haar heel erg goed. Ze laat een wereld zien waarin alles mogelijk is, want voor Luisa zit er geen limiet op creativiteit. Wij zijn het helemaal met haar eens en laten ons dan ook graag door haar inspireren. En geeft toe, de kunst die ze maakt is super gaaf. Natuurlijk hebben we een kleine selectie gemaakt van haar werk.

surrealistische kunst man man surrealistische kunst man man surrealistische kunst man man surrealistische kunst man man surrealistische kunst man man surrealistische kunst man man surrealistische kunst man man surrealistische kunst man man

Wij zijn er van overtuigd dat Luisa het nog ver gaat schoppen. Wij vinden haar in ieder geval inspirerend. Is je interieur aan een update toe? lees dan  hoe kunst je interieur compleet maakt.