De ultieme upgrade van je woonkamer

Het gebruik maken van grote platen en kunstwerken in het interieur is de perfecte upgrade voor je woonkamer. Het kan dienen als een perfect anker voor de rest van de woonkamer. De volgende afbeeldingen laten zien dat de grote platen en/of kunstwerken meer zijn dan enkel een centraal punt in het huis. Het zorgt voor een samenbindende functie binnen het interieur.

In sommige gevallen is het de perfecte aanvulling op het kleurenpalet binnenshuis, in andere gevallen past het goed bij het designthema van het huis. Doe inspiratie op en check de foto’s voor de ultieme upgrade ideeën:

upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN upgrade-geven-woonkamer-kunst-MAN MAN

Wil je meer inspiratie opdoen? Check dan de laatste MAN MAN wooninspiratie #16.