Bowlen in stijl

Deze bowlingbaan is gebouwd om van het oude imago, dat bowlen toch wel enigsinds heeft, af te komen. Bij Lucky’s Bowling, zoals de nieuwe locatie heet, bowl je in stijl. De industriële locatie met hoge plafonds is ingericht met hoogwaardig designmeubilair van topinterieurmerken DutchBone en Zuiver en krijgt door details als oude Leidse stadslampen en vintageafbeeldingen een gezellige en huiselijke sfeer. Maar daar blijft het niet bij. Als je op je beurt aan het wachten bent, kan je neerploffen in één van de Chesterfields banken terwijl je geniet van de skyline van New York of San Francisco.

lucky's bowling man man 02 lucky's bowling man man

Lucky’s Bowling

Ook het eten van deze bowlingbaan ligt op een hoger niveau. In plaats van slappe friet en een frikandel-speciaal, kan je hier genieten van kwalitatief goede burgers, pizza’s en zelfs Gin & Tonic’s. Wat wil je nog meer? Roep je familie, je maten of je vriendinnetje bij je en maak ze helemaal in.

Bowlen kan een leuke activiteit zijn tijdens een date, maar wil je liever iets wat minder actief is? Dit zijn de 5 leukste plekken om te daten in Amsterdam.