Waar gaat Lover, Stalker, KillerΒ over?

In het jaar 2012 komt er een einde aan het lange huwelijk van David Kroupa. De 35-jarige Amerikaan stond nog wel open voor liefde en maakte, net als vaal andere singles van zijn leeftijd, een datingprofiel aan. Op de app had hij met twee vrouwen een veelbelovende connectie: Liz Golyar en Cari Farver.

Hij begint in eerste instantie te daten met Liz. David gaf al direct aan dat hij niks serieus wilde, maar gewoon op zoek was naar plezier. Wat zij absoluut geen probleem vond. Tijdens een normale werkdag trok een klant zijn aandacht, Cari. Hij kwam haar een tijdje later toevallig tegen op een datingapp en aarzelde geen moment. Ze begonnen te daten, waarna Cari al snel opperde om samen te gaan wonen. David zag dit nog niet zitten en besloot duidelijk te maken dat dit niet zijn intentie was.

Vervolgens ontvangt hij allerlei bedreigingen van Cari via de telefoon, blijkt ze ook nog eens vermist te zijn Γ©n lopen zijn exen en zelfs zijn kinderen gevaar. Wat is hier allemaal aan de hand?

Bekijk hieronder de trailer:

 

Regie en cast van de documentaire

De documentairemaker is Sam Hobkinson, ook wel bekend van de docu Misha and the Wolves. Hij wist een groot deel van de betrokkenen te filmen, zoals het team van politieagenten, die de zaak destijds onderzochten. In de docu doet de echte David Kroupa zijn verhaal en zien we ook andere slachtoffers in beeld.

waargebeurde docu netflix

De reacties van IMDb en Netflix-kijkers

De documentaire scoort op IMDb een nette 7.1 van de 10 sterren. Het kijken van deze docu zal je niet teleurstellen als we de reacties van de kijkers moeten geloven. Zij hebben hun mening over Lover, Stalker, Killer gedeeld op de socials. Lees hieronder een aantal reacties van de kijkers op X (voorheen Twitter):

 

Ben jij een groot fan van docu’s en op zoek naar meer kijkvoer? Bekijk dan de beste documentaires van 2023.