Huize Amstel Staete is een echte droomvilla

Dit statige landhuis in het buitengebied van Amsterdam stamt uit 1995. Tijdens de bouw zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt, met als gevolg een luxueuze villa met prachtige architectonische hoogstandjes. De woning heeft een goed doordachte indeling en beschikt over enorm veel opslagruimte. Kortom, de villa biedt voldoende wooncomfort voor grote gezinnen.

Daarnaast kijkt de villa vrijuit op de Amstel, de weilanden en de polders van het buitengebied. De Zuidas en de ‘skyline’ van Amsterdam gloren bovendien aan de horizon. De villa is voorzien van acht slaapkamers en heeft een totale oppervlakte van maar liefst 529 vierkante meter. In totaal beschikt de woning over 3735 vierkante meter grond en heeft een prijskaartje van 7,5 miljoen euro. Verre van een koopje dus, maar daar hoort dan wel een privé-steiger bij met ligplaats voor een boot, waarmee je binnen een half uur in het hart van Amsterdam kunt zijn. Een unieke locatie dus!

woning aan de amstel te koop

Hoe is de woning aan de Amstel ingericht?

Op de begane grond vind je een grote, centrale hal die toegang verleent tot alle vertrekken in de villa. Deze etage is voorzien van een bijkeuken, één van de ruime woonkamer, wasruimte en studeerkamer. Via de begane grond heb je toegang tot een ruime garage, maar plek is voor minstens twee auto’s. De garage geeft ook toegang tot de wasruimte, de studeerkamer en een tweede, wat kleinere woonkamer, die voorzien is van een kleine keuken.

villa aan de amstel droomwoning te koop

Op de eerste etage, die tevens gezien kan worden als de bel-etage, vind je een nog riantere woonkamer, die voorzien is van een open haard en via grote, openslaande deuren toegang verleent tot een ruim terras. Hier kun je in alle rust genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden. De grote woonkeuken, die eveneens voorzien is van een bijkeuken, is voorzien van de meest luxe inbouwapparatuur. Daarnaast bevindt zich op deze etage een toilet.

Ruimte voor het gehele gezin, en meer

Op de eerste verdieping (gezien vanuit de bel-etage) bevindt zich de master bedroom, die voorzien is van een luxe balkon, inloopkast en eigen badkamer. Deze badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een douche, een bad en een apart toilet. Het balkon biedt uitzicht over de Amstel. Verder bevinden zich op de eerste verdieping nog twee slaapkamers, waarvan er eentje eveneens over een balkon beschikt. Deze twee slaapkamers hebben niet een eigen badkamer, maar delen een tweede badkamer die op deze verdieping gevestigd is. Op de tweede etage is nog een riante slaapkamer gesitueerd, en daarnaast is hier voldoende ruimte ingericht als opslagplaats. En voor wie dacht dat dat alles was: de villa beschikt ook nog over een tuinhuis met een eigen garage en een ruime serre. Alsof dat nog niet genoeg is, is het tuinhuis ook nog eens voorzien van een eigen keuken en badkamer met toilet.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Amsteldijk Noord 103/e (Amstelveen):

amstelveen

miljoenenvilla te koop amstelveen