De carrière van De IJzeren Tulp

Louis van Gaal trainde topteams, zoals het Champions League winnende Ajax van 1995 en ook het ijzersterke Bayern München in 2010. Als bondscoach wist Van Gaal zijn land net geen wereldkampioen te maken. Desondanks wordt de man zeer gewaardeerd in eigen land, vooral wanneer de internationale pers op bezoek komt. Een woordje Engels is namelijk niet bepaald weggelegd voor hem en dit zorgt dan ook regelmatig voor grappige uitspraken van Louis van Gaal. Gelukkig hoeft hij in het Zuid-Hollandse Noordwijk geen Engels te spreken met de lokale bevolking.

Louis van Gaal strooit met het geld

Van Gaal kocht niet zomaar een appartement. Het is een penthouse met uitzicht op de Maasvlakte en de kust. Kortom, beter kan je het bijna niet krijgen. Daarom is het ook niet al te gek dat het luxueuze appartement zo’n 3,2 miljoen euro heeft moeten kosten. Maar dat is nog niet alles. Ook qua faciliteiten heeft Louis niks te klagen.

Het penthouse heeft namelijk een helikopterstandplaats. Op aanvraag zou Van Gaal hier gebruik van kunnen maken. Ook heeft het appartementencomplex een interne verbinding met het Hotel Huis Ter Duin. Louis van Gaal en zijn geliefde Truus kunnen voor een vergoeding gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Dat zou dan betekenen: nooit meer op zoek naar een zwembad, haarstudio, wellness, sauna en stoombad. Wat wil je nog meer? Zie hieronder een aantal foto’s of bekijk op de website van Bekendeburen:

Appartement-Louis-van-Gaal-Noordwijk-3

Appartement-Louis-van-Gaal-Noordwijk-4