De combinatie van whiskey en cola is een klassieker

Soms heb je van die combinaties waarvan je weet: dit moet goed zijn. Hetzelfde geldt voor de combinatie van cola en whiskey. Anno 2023 is de whiskey-cola een échte klassieker als het gaat om mixdranken. Als je het aan ons vraagt: meer dan terecht. Het is een drank met een zoete en verfrissende smaak, met een pittige en licht rokerige vibe. Dit maakt hem razend populair onder een breed publiek.

born ready cola blik mixdrank
NIX18: Geen 18? Geen alcohol.

Afgelopen maand klapten wij dan ook euforisch in onze handen toen ons favoriete mixdrankje nu eindelijk verkrijgbaar is in blik, voorgemixt en al. Nikos Koumettis (President Europa bij The Coca-Cola Company): “Jack Daniel’s en Coca-Cola RTD is er klaar voor om een favoriet te worden. Onze smaken vormen samen de perfecte, iconische combinatie. Beide merken zijn geïnspireerd door de eindeloze innovatie van onze fans in het mixen van het beste en we kunnen niet wachten tot ze de voorgemixte Jack Daniel’s & Coca-Cola proberen.”

De smaken én designs zijn gemixt

Dat de iconische smaken perfect samengaan, daar is geen speld tussen te krijgen. Maar ook de designs van deze twee Amerikaanse big boys lijken een match made in heaven te zijn. Op de verpakking  – een blik van 330ml – zie je direct de herkenbare elementen van beide merken terug. Het in het oog springende rode logo van Coca-Cola wordt gecombineerd met de robuuste, zwarte Jack Daniel’s verpakking en het Old No. 7 handelsmerk.

jack daniel's midrank

Sins 1 april 2023 is deze Jack Daniel’s & Coca-Cola ‘Ready-To-Drink’ verkrijgbaar in Nederland. Je kan het blikje aanschaffen via diverse (online) supermarkten zoals Albert Heijn, PLUS, Flink en Picnic, maar ook via bioscopen zoals Pathé, Kinepolis en Vue en travellocaties zoals onder andere NS kiosk en stationhuiskamers. Maar dat is niet alles. Wanneer jij deze zomer met je maten in het zonnetje staat te dansen op je favoriete festival, dan lust je natuurlijk wel een alcoholische verfrisser. De Jack Daniel’s & Coca-Cola RDT is verkrijgbaar bij meerdere festivals, waaronder Down The Rabbit Hole, Lowlands en Solar. Laat die festivals dus maar komen en cheers!

coca cola mixdrank whiskey jack daniels blik

Geniet, maar drink met mate.

In samenwerking met Coca-Cola