Even kennismaken met deze Belgisch-Braziliaanse verrassing

Laten we eerst eens even kennismaken met de prachtige Louana Franco Silva. Ze is van origine Braziliaans en dat is ook goed aan haar uiterlijk te zien. Met haar donkere haar en donkere ogen weet ze de camera keer op keer in te pakken.

Louana studeert op dit moment Journalistiek en Communicatie aan de IHECS, een Franstalige hogeschool in Brussel. Naast het studeren werkt ze als model en vindt ze het helemaal het einde om fotoshoots te doen. Ze is vanuit Brazilië naar België verhuisd als klein meisje en nu woonachtig in Brussel, wel zo handig als je daar ook studeert. Ze doet het modellenwerk nu nog als hobby maar wie weet ligt er wel een grote toekomst voor haar te wachten in fashion-land. 

Louana Franco Silva schitterde in een shoot voor FHM

Eerder dit jaar werd Louana Franco Silva uitgekozen door For Him Magazine. Ze mocht een shoot doen voor de Vlaamse Vlammen: hier kiezen ze mooie jonge meiden voor uit die een prachtige shoot mogen doen en kort geïnterviewd worden. In dit korte interview geeft ze bijvoorbeeld aan dat ze graag in Bali zou willen wonen omdat het haar favoriete vakantieplek is. Haar lievelingskleur is zwart, ze het liefst pasta met scampi en is haar lievelingsplek in huis haar fitnessruimte. En dat specifiek deze ruimte haar favoriet is, is ook goed aan haar prachtige lichaam en uiterlijk te zien.

Op Instagram begint haar populariteit steeds harder te gaan. Ze heeft op dit moment maar liefst 11.5K volgers maar wie dat zal wat ons betreft ongetwijfeld oplopen de komende jaren. Wij vinden dat ze – ondanks het feit dat ze niet volledig Belgisch is – zeker thuishoort in het rijtje met de mooiste vrouwen uit België. Moet je deze prachtige foto’s namelijk maar eens bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L O U A N A 🦋 (@lou_anaaaa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L O U A N A 🦋 (@lou_anaaaa)