Met een achternaam die een buitenlandse afkomst verraadt, maar een oer-Hollandse voornaam is Loesje Rambaldo een sensatie die je niet mag missen op Instagram. Hierop deelt ze namelijk dagelijks beelden van haar prachtige verschijning.

 

Loesje Rambaldo heeft the beauty and the brains

Het is een cliché, maar Loesje beschikt duidelijk over zowel schoonheid als intelligentie. Zo studeerde ze eerst Facility Management op het Nova Collega, vervolgde dat met Business en Economics op de Hogeschool van Amsterdam en inmiddels is ze al jarenlang werkzaam voor het kledingmerk Airforce. Ook verdient ze nog geld als een content creator en plaatst ze wekelijks video’s  op haar YouTube kanaal. Verder ken je haar misschien van de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders, met wie Loesje bevriend is.

Haar aantal Instagram-volgers verdubbelt in een jaar

De 28-jarige influencer deed verder mee aan Love Island 2021 en wist het daar tot de finale te schoppen. De afgelopen jaren is ze flink wat populairder geworden op Instagram en momenteel staat de teller op zo’n 58 duizend volgers. Netjes!

Waarom ze zo populair is? Na het zien van haar foto’s krijg je het vast warm, maar oordeel vooral zelf aan de hand van onderstaande foto’s van de Instagram van Loesje Rambaldo:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loesje Rambaldo (@loesjerambaldo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loesje Rambaldo (@loesjerambaldo)