Mooie vrouwen en Finland, een top combinatie

Mooie vrouwen zien wij elke dag wel voorbij komen op Instagram, maar voor ons is Scandinavië toch wel één van de hoogtepunten. Ondanks dat het regelmatig heel erg koud is, krijgen wij het van de vrouwen die daar rond lopen juist heel erg warm. Zie hieronder een aantal mooie vrouwen uit Finland op Instagram.

 

1. Linnea Aaltonen

De Finse Linnea Aaltonen hoort met recht in ons rijtje thuis. Linnea is succesvol model en presentatrice in Finland. En niet geheel verrassend won zij in 2006 dan ook de missverkiezing Miss Earth Finland en het jaar daarop Miss World Finland. Kortom, een hele knappe dame van wie haar schoonheid erkend wordt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linnea Aaltonen (@linneaaaltonen)

2. Sabina Särkkä

De prachtige Sabina Särkkä is een grote content creator in Finland. Zo heeft zij ruim 93K volgers op Instagram en hier verrast zij ons telkens weer met de mooiste plaatjes van zichzelf. Iets waar wij het erg warm van krijgen door haar blonde lokken en lichte ogen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sabina Särkkä (@sabinasarkka)

3. Kiira Korpi

Kiira Korpi is een Finse kunstschaatsster met een mega succesvolle carrière. Zo won ze driemaal een medaille bij de Europese Kampioenschappen. Een hele sportieve dame met een afgetraind lichaam waar wij uren naar kunnen kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kiira Korpi (@kiira_korpi)

4. Sara Chafak

Sara Chafak is absoluut één van de mooiste vrouwen uit Finland. Zo werd zij gekroond tot Miss Finland 2012 en vertegenwoordigde zij in Miss Universe 2012 haar thuisland. Verder is Sara met ruim 168.000 volgers mega populair op Instagram en wij kunnen niet genoeg krijgen van haar prachtige foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sara Chafak (@sarachafak)

5. Sara La Fountain

Van de ene Sara door naar de andere Sara. Sara La Fountain is een Finse tv-kok naar wie wij maar al te graag kijken. Want Sara bereidt niet alleen de lekkerste gerechten, zij ziet er zelf ook heerlijk uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sara La Fountain (@saralafountain)

6. Janni Hussi

De prachtige Janni Hussi is een bekende actrice en heeft in verschillende succesvolle films gespeeld. Maar hier blijft het niet bij, Janni is namelijk ook mega populair op social media. Zo heeft zij ruim 300.000 volgers op Instagram die zij regelmatig verblijdt met de leukste foto’s in bikini.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janni Hussi (@jannihussi)

7. Viivi Pumpanen

De prachtige Viivi Pumpanen werd in 2010 gekroond tot Miss Finland. Ondanks dat dit inmiddels al een tijdje geleden is, kunnen de Finnen nog steeds van haar schoonheid genieten. Viivi is nog regelmatig op de buis te bewonderen en daar zijn wij best jaloers op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viivi Pumpanen (@viivipumpanen)

8. Maija Henriikka

Maija Henriikka is in het dagelijks leven personal trainer en ziet er dan ook uit om door een ringetje te halen met haar afgetrainde lichaam en knappe knop. Deze Finse dame is ook weer een heel goed voorbeeld waarom wij zo gek zijn op Scandinavië.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAIJA H I VALMENTAJA (@maijahenriikka)

9. Ilona Ylikorpi

De beeldschone Ilona Ylikorpi heeft een enorm bereik op social media. Zo heeft zij ruim 222.000 volgers die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s van haar beeldschone uiterlijk, maar ook van haar grootste passie, namelijk plaatjes draaien als dj.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilona Ylikorpi (@ilonaylikorpi)

10. Elina Tervo

Last but not least in ons rijtje mooiste Finse vrouwen op Instagram: Elina Tervo. Zij verschijnt regelmatig op de Finse televisie als presentatrice, maar voordat zij aan deze carrière, was zij fitnessmodel en deed zij verschillende fitnesswedstrijden met een bijbehorende bikini competitie. Iets wat er fantastisch uit heeft moet gezien en daarnaast was het ook nog met succes, want Elina won de Miss Helsinki Contest in 2011. Een prestatie om trots op te zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elina Tervo (@elinatervo)