Wie is Lizzy Winterink?

Lizzy Winterink staat in ieder geval al beter bekend als Lizzy Zara, niet te verwarren met Lies Zhara. Naast dat ze er buitengewoon goed uitziet, heeft ze een samenwerking te pakken met het voedingssupplementenmerk Clean Nutrition van Joel Beukers. Niet zo heel gek gezien haar afgetrainde figuur en dat in combinatie met haar schitterende blauwe ogen.

Ster op social media

Naast haar Instagram @lizzyzara, met bijna 13K volgers die ze vaak zat op een prachtig kiekje trakteert, is ze erg druk bezig met TikTok. Op dat platform gaat ze echt als een razende, zo heeft ze daar 120K volgers en meer dan twee miljoen likes. Nu snappen we de samenwerking met Clean Nutrition nóg beter. Naast dat ze er goed uitziet, heeft ze dus ook een enorm bereik weten op te bouwen. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je haar ook nog toevoegen op snapchat. Dan krijgen we nog meer een kijkje in haar leven, voor zover dat niet kan op Instagram en TikTok.

Niet vies van heerlijke vakanties

Zoals een echte influencer betaamt, gaat Lizzy Winterink ook graag op vakantie en deelt ze dit uiteraard op haar Instagram-pagina. Kunnen wij allemaal jaloers worden vanachter ons schermpje. Ze heeft er zelfs speciale hoogtepunten voor aangemaakt, zodat haar volgers het terug kunnen kijken. Mochten we het op de een of andere manier toch niet direct in haar stories hebben gezien. We zeiden het net al, maar we zijn toch echt wel een beetje jaloers. Er goed uitzien, topfit zijn en de meest schitterende stranden bezoeken klinkt toch voor velen alleen maar als een droom.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s  van Lizzy Winterink:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Liz (@lizzyzara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Liz (@lizzyzara)