Liza en Jan Smit vormen een onafscheidelijk koppel

De Volendamse zanger Jan Smit sloeg zijn hengel uit en wist de beeldschone Liza Plat aan de haak te slaan. Na de eerste ontmoeting leek de vonk over te zijn geslagen en zijn de twee onafscheidelijk van elkaar. Op Valentijnsdag gooide de zanger zijn meest romantische kant in de strijd en ging hij op zijn knieĆ«n voor haar. En waar kan het ook anders dan in de stad van de liefde, onder de Eiffeltoren. De mooie Nederlandse blondine zei uiteraard volmondig ‘ja’. Enige tijd later vertrokken Jan en zijn Liza naar Sint-Maarten om hier te trouwen, in een vertrouwde kring van familie en vrienden. Enkele dagen na hun terugkomst moest het dak er natuurlijk nog worden afgeblazen in Volendam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Met de onmisbare feestmuziek en vrienden, familie en kennissen beleefden Jan en zijn vrouw ongetwijfeld een van de beste avonden van hun leven. De twee vormen een gelukkig gezinnetje en bevielen op 14 februari 2011 van hun gezonde dochter Emma. Enkelen jaren later werd de wereld rijker met zoontje Senn. Hoewel velen Liza voornamelijk zullen kennen als de vrouw van de zanger, schuilt er nog veel meer achter deze ambitieuze blondine.

Wie is Liza Plat?

Net als de zanger komt ook Liza uit het Noord-Hollandse Volendam. Na de basisschool vervolgde ze haar route naar het Don Bosco College. Ze studeerde aan het hbo in Amsterdam en solliciteerde na haar studie bij het Openbaar Ministerie. Ze werd aangenomen en werkte een aantal jaar met een succesvolle functie bij het OM. Nadat de Volendamse blondine beviel van haar dochter Emma, besloten Jan en Liza dat zij voornamelijk voor de kinderen zou zorgen. Door de drukke planning van Jan, zou ze later wanneer de kinderen groter zijn parttime gaan werken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Hoewel Liza Plat niet zo actief is op social media, verschijnt ze regelmatig op die van haar man. Jan is tot over zijn oren verliefd op zijn vrouw en deelt dit het liefst met de hele buitenwereld en wij begrijpen heel goed waarom. Liza Plat, die inmiddels de achternaam over heeft genomen van de zanger, is beeldschoon en verdient uiteraard een plekje in het lentezonnetje. Nu al jaren met hun hoofd in de wolken te zitten, hopen wij dat de romance tussen de tortelduifjes nog lang stand zal houden.

Heb jij nog niet genoeg gezien van Liza Plat? Bekijk dan de afbeeldingen van het gelukkige stel hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)