Deze twee atletieksterren en zusjes de Witte zijn sneller dan het licht

Talenten, die hebben we allemaal. Of jij deze nou al wel ontwikkeld hebt of niet, vroeg of laat kom jij erachter waar je voor staat in het leven en waar je goed in bent. Hoe hoogstwaarschijnlijk de meeste broers en zussen in een familie een ander pad bewandelen, werden de twee toptalenten Lisanne en Laura de Witte met dezelfde gave op de wereld gezet.

Ze zijn bijna niet te onderscheiden van elkaar en delen ze ook nog eens dezelfde passie in atletiek. En dat het hierbij niet alleen gaat om simpelweg een sprintje trekken over de baan laten de atletieksterren en zusjes zien met de records die zij weten neer te zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisanne de Witte (@lisannedewitte)

Sneller dan het licht; dat zijn ze allebei. Hoe ze samen hebben deelgenomen aan de spelen in Rio, stellen de twee keer op keer nieuwe doelen op en streven ze naar de Olympische spelen in Tokyo, die zal plaatsvinden op 23 juli 2021. Door een combinatie van de juiste brandstof voor de benen en een ijzersterk doorzettingsvermogen hebben de bekende zusjes het allebei al heel ver weten te schoppen.

Lisanne de Witte

Éen van de twee dames luistert naar de naam Lisanne. De 28-jarige blondine, geboren in Vlaardingen, weet wat ze wil en gaat hier ook voor. De blondine die is gespecialiseerd in de 400 en 800 meter veroverde in 2015 haar eerste nationale titel. Sinds dat jaar is zijn op de 4 x 400 meter estafette tevens een van de Nederlandse recordhouders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisanne de Witte (@lisannedewitte)

Laura de Witte

Het andere talent dat een sporter in hart en nieren is, mogen we Laura de Witte noemen. Hoe haar drie jaar oudere zus Lisanne verbluffende prestaties weet neer te zetten, mogen we Laura ook niet uit het oog verliezen. De sportieve blondine die is geboren in Leek lijkt uitstekende resultaten neer te zetten op de sprint. De 25-jarige heeft een prachtig record in handen op de 4 x 400 meter estafette. Netjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura de Witte (@lauradewitte)

In ons eigen land hebben we meerdere prachtige sportvrouwen die de show stelen met hun uiterlijk en prestaties. Maak kennis met Lieke Klaver.