Hilarische Lingo grap, of op het randje?

De één vind het een hilarische grap, de ander vindt dat deelnemer Andries te ver ging met zijn opmerking tijdens Lingo. De meningen zijn dus verdeeld, maar Andries krijgt in elk geval genoeg opmerkingen. Zelf is hij er redelijk van geschrokken, al is het voor hem ook een fijne bijkomstigheid. Andries is namelijk een beginnende cabaretier en die extra aandacht is alleen maar goed voor zijn voorstellingen.

Zes-letter woord

Maar wat heeft Andries nou die plotselinge aandacht opgeleverd? Dat heeft alles te maken met een zes letterwoord van Lingo (voor de personen ons die het niet kennen: bij dit spel moet je woorden raden en krijg je vaak alleen de beginletter). In dit geval was de beginletter de K.

Gelukkig in het spel…

Afgaande op het beeldfragment moest Andries niet lang twijfelen. Het woord bleek helaas niet goed te zijn (al hadden we ook wel heel vreemd opgekeken als dit wel zo het geval bleek te zijn). Gelukkig voor Andries en zijn teamgenoot wisten ze het woord uiteindelijk wel te raden. De jongens zitten al meerdere afleveringen in het spel en lijken dus de code tot succes te hebben geraden. Eén grapje kon er dus waarschijnlijk wel van af.

… Ongelukkig in de liefde

Op de vraag waarom zijn ex zo’n groot kutwijf blijkt te zijn en wat zij van de hele situatie vindt, komt niet veel duidelijkheid. Andries geeft aan dat zij nog niets van zich heeft laten horen en dat er geen spannende dingen zijn voorgevallen aan hun break-up. Wel is uit het fragment van Lingo duidelijk dat Andries waarschijnlijk in een slechte relatie zat. Wil jij voorkomen dat jouw ex jou binnenkort voor paal zet op tv? Check dan snel de zeven tekenen dat je in een slechte relatie zit.

Kijk ook even het fragment hieronder om het moment suprème te aanschouwen: