Maak kennis met Linda Habers

Ons land kent veel succesvolle modellen als Sanne de Kramer en Romee Strijd, maar deze dames krijgen ‘concurrentie’. De Nederlandse Linda Habers is het opkomende talent in de modellenwereld en in onze optiek gaat zij het heel ver schoppen. De 20-jarige Linda werd op haar 13e al gescout als model en is momenteel aangesloten bij het Nederlandse modellenbureau Elite en bij Kult Models in Hamburg. Hiervoor heeft zij verschillende bijzondere shoots mogen doen met goede fotografen.

Door Linda haar opkomende carrière in de modellenwereld, wordt zij ook steeds groter op social media. Zo heeft zij inmiddels ruim 6789 volgers op Instagram Deze volgers kunnen regelmatig een glimp uit het privéleven van Linda opvangen en hier spelen haar jaloersmakende tripjes dan ook een grote rol. De blondine is de afgelopen tijd namelijk naar Barcelona, Biarritz, Valencia en San Vincenzo geweest en dit heeft fantastische foto’s opgeleverd. Lindais regelmatig te zien  op de meest parelwitte stranden in zomerse outfits en bikini’s. Haar blonde haren, afgetrainde figuur en lichte ogen zorgen voor prachtige shots.

Maar wij zijn niet de enige die onder de indruk zijn geraakt van Linda haar fenomenale uiterlijk. De blondine is namelijk al drie jaar op rij terug te vinden in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Zo stond zij in 2019 op plaats 277, maakte zij in 2021 een sprong naar plaatst 203 en stond zij afgelopen jaar opnieuw op plaats 277. Wij gaan ervan uit dat wij Linda de komende jaren nog wel terug zullen zien in deze lijst. Zie hieronder een greep uit Linda haar foto’s op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin (@lindahabers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin (@lindahabers)