Beste dating apps voor mensen die niets serieus zoeken

De tijden dat Tinder de enige populaire dating app was zijn alweer een tijdje voorbij. Er is tegenwoordig veel meer keuze, ook als je niet op zoek bent naar iets serieus. Hieronder vind je een paar voorbeelden van de beste dating apps voor plezier.

 

Fruitz

Een van de nieuwste alternatieven op Tinder is Fruitz. Deze dating app maakt het mogelijk om vooraf duidelijk je verwachtingen aan te geven. Er ontstaan hierdoor geen misverstanden meer van koppels waarbij de ene een serieuze relatie zoekt en de andere een vlug avontuur. Daarbij wil Fruitz vrouwen ook aansporen om duidelijker te zijn over wat ze willen, omdat zij zich volgens de makers van de app nog te vaak schamen voor hun bepaalde verlangens. De app werkt via vier verschillende soorten fruit, waarmee je kunt aangeven wat je zoekt. Kers (serieuze relatie), druif (drankje drinken en wie weet wat er dan gebeurt), watermeloen (f.w.b.) en perzik (eenmalig nachtje).

Tinder

En ook Tinder zelf is niet echt gericht op een serieuze relatie vinden. De meeste mensen die daar een account hebben, doen dit vooral om een snel avontuurtje te vinden. Toch is dit niet altijd het geval dus heb hier eerst een goed gesprek over.

Feeld

Nog een populaire app voor mensen die op zoek zijn naar plezier is Feeld. Via deze app kan je namelijk communiceren met mensen die interesse hebben in allerlei zaken zoals polyamorie, swingen en zelfs het bed delen met z’n drietjes. Mensen zijn hier erg open over wat ze fijn vinden en zoeken. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven of je dominant of onderdanig bent en nog veel meer van dit soort intieme voorkeuren. Kortom: mensen draaien er niet omheen bij deze app.

Lees ook: Tips van de expert: ‘Op deze manier gebruik je effectief datingapps’