Wie is Sanne de Kramer?

Waar kennen we haar nou niet van, deze meid is al jaren druk bezig en kan gewoon niet stilzitten. Sanne is geboren op 3 oktober 1999 in Rotterdam. In het jaar 2017 deed ze mee aan Holland’s Next Top Model en dit was het begin van haar grote doorbraak in Nederland. Ze stopte met school op haar 17de omdat ze zo graag modellenwerk wilde gaan doen. Wat dus goed heeft uitgepakt, want ze was als derde geëindigd in de modellenwedstrijd en vandaag de dag volop actief in de modellenwereld.

Ze is blij met haar werk en is voorlopig ook niet van plan ermee te stoppen. Naast het modellenwerk maakte ze vroeger ook YouTube-video’s die ze deelde op haar kanaal. Hierop deed ze vaak Q&A’s en ook liet ze ‘behind-the-scenes’ beelden zien van haar werk als model. Misschien ken je haar vriend ook wel, dj en producer Trobi.

Eén blik op haar Instagram-profiel en je ziet direct dat deze dame het druk heeft, Verder valt aan haar biografie af te lezen dat ze bij meerdere modellen agencies onder contract staan. Als je haar foto’s bekijkt, zal dat je ook helemaal niks verbazen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne de Kramer (@sanne)

Sanne in de FHM500

Al dat modellen werk is niet voor niks geweest. Sanne mag met trots zeggen dat zij al vijf jaar op rij in de FMH500 staat.

  • Ranking 2018: #132
  • Ranking 2019: #96
  • Ranking 2020: #40
  • Ranking 2021: #69
  • Ranking 2022: #49

Hieronder nog wat meer Instagram-foto’s van Sanne de Kramer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne de Kramer (@sanne)