Koopt Lil Kleine een Porsche 922?

De controversiële Lil Kleine deed dat samen met zijn mogelijk nieuwe vlam Robin Singels. Lil Kleine haalde zijn Porsche 992 coupé bij DNA Cars in Naarden, zo meldt juicekanaal LifeofYvonne.

 

De Porsche 922 is de achtste generatie van de Porsche 911 en op 28 november gepresenteerd op de LA Auto Show. De eerste leveringen van de auto vonden plaats vanaf februari 2019. Het is dus een relatief nieuw model. Er zijn echter weinig verschillen met de 991, dit zit hem vooral in de details. Zo zijn bijvoorbeeld de klassieke deurgrepen vervangen door (elektrisch) inklapbare deurgrepen. De 992 beschikt ook over allerlei uitrustingsopties zoals een rijbaanassistent, nachtzichtassistent en parkeerassistent met 360 graden uitzicht.

Wie is Robin Singels?

Lil Kleine werd bovendien gespot met Robin Singels. Wil je weten wie Robin Singels is? Lees dan snel verder.

Robin Singels is een influencer met op moment van schrijven zo’n 65.000 volgers. Daarnaast is ze een echte reisliefhebber. Zo kan je op haar Instagram zien dat ze onlangs in Dubai, Parijs en Marbella is geweest. Daarnaast kun je haar kennen van de FHM 500, ze eindigde hierbij in de middenmoot met een 259e plek. Tevens is ze woonachtig in Amsterdam en daar op de mooiste plekjes te vinden. Daarnaast maakt ze content voor een bedrijf dat op Instagram babykleding verkoopt. Inmiddels is ze – volgens geruchten – dus de nieuwe vlam van Lil Kleine, die zijn tumultueus verlopen relatie met Jamie Vaes kwijt is. Dat ze samen een auto kochten bewijst dat hun band innig begint te worden. Bekijk hieronder nog een foto van Robin Singels: