De commotie rondom Lil’ Kleine

Misschien is het goed dat we even terugblikken op wat er ook alweer is gebeurd. In de wereld van alle roddels lag de relatie tussen de twee al langer onder vuur. Alles wat er gebeurde op Ibiza en de video van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes die daarna volgde; het werd niet echt geloofd.

Voor de buitenwereld leek het hierna toch prima te gaan en ze bleven een tijdje onder de radar, tot een paar weken geleden. Er dook een video op waarbij Lil’ Kleine op zijn zachts gezegd niet heel netjes met Jaimie omgaat. Deze beelden zijn uiteindelijk uitgelekt en heel Nederland kreeg ze te zien. Beiden lieten niks los over de situatie. Echter vertrok Kleine naar Thailand voor anger management en om aan zichzelf te werken.

Het was de rapper die als eerst met een statement kwam. Dit in de vorm van een soortgelijke video als na het incident op Ibiza. Wederom nam niemand dit serieus. Uiteindelijk besloot Jaimie haar mond open te trekken tijdens een talkshow. Hier reageerde ze op de situatie en die leek nog heftiger dan we in eerste instantie dachten.

Is Robin Singels zijn nieuwe vriendin?

Onze rapper is terug uit Thailand waar hij aan zichzelf gewerkt zou hebben. Natuurlijk werd het direct in de mediawereld gedeeld dat hij weer op Nederlandse bodem stond, iedereen wil natuurlijk een glimp van hem opvangen.

Misschien als je je de beruchte video nog kunt herinneren, dan weet je vast dat dit gebeurde bij de Range Rover van Kleine. Om niet al teveel op te vallen besloot de rapper zijn Range Rover tijdelijk in te ruilen voor een ietwat (veel) kleinere auto.

robin-singels-lil-kleine
Bron: Instagram @reality.fbi

Toch kwam hij niet onder de Nederlandse paparazzi uit, want de lens ving hem op. Wat blijkt? Hij was niet alleen. Hij werd vergezeld door Robin Singels. Zij blijkt geen onbekende te zijn van Lil’ Kleine. Ze zouden al wat hebben gehad voordat Jaimie Vaes in beeld was. Als we roddelkoningin Yvonne Coldeweijer mogen geloven, zijn de twee ook samen in Thailand geweest.

robin-singels-lil-kleine
Bron: Instagram @lifeofyvonne

Robin Singels is een influencer met een goede 63 duizend volgers op Instagram. Ze houdt ontzettend van reizen en zo ziet ze veel plekken van de wereld. Ze was onlangs nog in Dubai, Parijs en Marbella, misschien kan ze zelfs Thailand aan die lijst toevoegen.

Ook stond de dame in de FHM top 500 in 2019, hier bereikte ze de 259e plek. Robin zou wonen in onze hoofdstad Amsterdam waar ze altijd opzoek is naar nieuwe hotspots. Ook maakt ze content voor een bedrijfje dat op Instagram babykleding verkoopt.

Lil’ Kleine is dus gezien met Robin, de geruchten gaan ook dat de twee misschien wel meer zijn dan vrienden. Echter kunnen wij dit niet met zekerheid zeggen, het is en blijven roddels. De tijd zal het leren.

Hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Robin Singels: