Misschien dat je het slechts een leuke versiering zag of als een hoedje voor je dwergkonijn, maar de plastic sombrero heeft wel degelijk een functie. Een Twitter-gebruiker onder de naam Jack Skellington kwam namelijk tot de conclusie dat je deze kan gebruiken om je glas zout te maken. Voor hem was dit ook een grote verbazing en met hem vele anderen. Zijn Tweet ging namelijk helemaal viral.

Gebruiken om je glas zout te maken

De shotglazen kunnen door middel van het hoedje namelijk voorzien worden van een zout randje. Je hoeft het dus niet meer van je hand te likken. Bizar toch dat zoveel mensen dit niet wisten? Gelukkig was men op Twitter ook compleet verbaasd waardoor we ons minder slecht hoeven te voelen over onze onwetendheid.

Behoefte gekregen aan een flinke dosis tequila na het lezen van dit artikel? Misschien is een tripje met de tequilatrein dan een goed idee. Dit kost slechts 100 euro en dan kun je heel de dag onbeperkt tequila naar binnen gooien. Dit alles in combinatie met lekker eten en veel vermaak. Geweldig idee voor een vriendentrip!