Met tequila en een trein door Mexico

Je hoort het goed. Je kunt door het platteland van Mexico reizen in een tequila trein waardoor je altijd voorzien bent van een verfrissend drankje terwijl de zonnestralen op je neerdalen in dit tropische paradijs. Nadat hij zijn service even moest pauzeren is Jose Cuervo nu weer helemaal terug met zijn tequila trein. Sinds afgelopen december is het weer mogelijk met de tequila trein te reizen en tot het einde van 2021 zal het mogelijk blijven om hierin te blijven reizen.

Jose Cuervo Express

De Jose Cuervo Express, zoals de trein officieel heet, neemt zijn gasten door het prachtige landschap van Mexico en reist van Guadalajara tot aan de stad Tequila. Vanaf slechts 122 dollar kan je al een ticket bemachtigen en voor kinderen tot 17 jaar is dit slechts 101 dollar. Er zijn echter ook upgrades mogelijk als je wat meer geld wil uitgeven. Je krijgt Mexicaanse snacks en cocktails, er worden spellen gespeeld, tours gegeven en traditionele toasts met de beste tequila gehouden.

Het is dus echt een onvergetelijke ervaring, zo vertelt het bedrijf op hun website. Zo wordt erop gewezen dat het ook leuk voor de kinderen is omdat zij in een korte tijd heel veel bijzondere dingen zullen zien. Een dronken vader en moeder misschien, maar ook prachtige natuur en bijzondere avonturen. De trein neemt je naar de stad Tequila en hier wacht een bezoek aan een distillerie, muziek en andere shows. Elke 15 dagen vertrekt de trein en daarbij wordt de keuze geven of je voor een zonsopkomst of zonsondergang ervaring wil gaan. De beelden op hun Instagram beloven echter heel wat goeds en maken het zeker waard: