Hoe zorg je ervoor dat mensen je aardig vinden?

Iedereen wil graag aardig gevonden worden, zeker door personen die je zelf ook aardig vindt. Dit kan je natuurlijk doen door simpele dingen te doen, maar deze lifecoach heeft ook wel een aantal tips die je kunt gebruiken die je misschien zelf nog niet eens waren opgevallen. Ze legt alles uit via een korte video op TikTok en blijkbaar hebben veel mensen iets aan de tips, want dit is al de zesde keer dat ze zo’n video plaatst.

1. Vraag mensen om een kleine gunst

De lifecoach op TikTok noemt dit ook wel: The Benjamin Franklin effect. Door mensen om een kleine gunst te vragen zoals: “Zou je even dit voor me willen pakken?”, laat hun brein denken dat zij je leuk vinden omdat ze iets voor je doen. Dus mocht je ooit op een willekeurige plek staan en een leuke dame zien, bedenk iets kleins dat ze misschien voor je zou kunnen doen. Laat haar brein uiteindelijk het werk doen.

2. Noem mensen bij hun naam

Klinkt heel simpel, maar volgens deze lifecoach werkt het echt en zullen mensen je daadwerkelijk aardig gaan vinden. Je vraagt je vast af hoe dat in zijn werk gaat, dat legt ze gelukkig ook nog even voor ons uit. Blijkbaar vinden wij mensen het heel prettig om bij onze voornaam genoemd te worden door andere mensen. Het zou mensen het gevoel geven dat ze belangrijk zijn en in een bepaalde vorm gewaardeerd worden. Dat is al simpele tip nummer twee.

3. Wacht met het reageren op iemand

Tip nummer drie van de lifecoach is om een paar seconde te wachten met reageren nadat iemand iets tegen je heeft gezegd. Lijkt wel een beetje op het spelen van hard to get, maar volgens deze video is het toch even iets anders. Het geeft mensen namelijk het gevoel dat je daadwerkelijk goed aan het nadenken bent over het antwoord dat ze aan ze gaat geven. Het zou het gevoel afgeven dat je heel goed bent in het luisteren naar mensen.

Iemand het gevoel geven dat je aardig bent, is toch niet zo moeilijk als het lijkt met deze tips. Zie hieronder de video, voor meer tips kun je het account van deze lifecoach eens bezoeken. Ze heeft namelijk een volledige serie gemaakt van video’s met deze sneaky tricks mocht je er nog meer nodig hebben dan dit:

@francescapsychology #psychologytricks #psychologyadvice #psychologyfacts #bodylanguage #benjaminfranklin ♬ original sound – Sickickmusic

Nu ze je aardig vindt, ben je al ver. Maar misschien wil je toch een stapje verder gaan, omdat ze deze dame toch wel iets leuker vindt. Tips voor flirten geeft deze lifecoach in de video niet, maar gelukkig hebben wij wat eenvoudige tips op een rijtje gezet waardoor jij pas écht goed wordt in flirten.