Hoe kan je je aantrekkingskracht verhogen?

Als je een vrouw wil verleiden of aan het daten bent met iemand, dan moet je weten wat je doet. Met onderstaande gewoontes zal jij jouw aantrekkingskracht ongetwijfeld verhogen. Succes!

 

Jouw volledige aandacht geven

Je moet niet alleen naar haar luisteren, maar je volledige aandacht geven, ook via je lichaamstaal. Aantrekkelijke mannen beschikken over goede manieren als ze bij vrouwen zijn. Doordat ze zo goed opletten en duidelijk aanwezig zijn, heeft een vrouw het gevoel belangrijk te zijn voor jou en dat is precies wat je wil.

Je doet dit door naar toe te bewegen, een open lichaamshouding te hebben en relaxed te blijven. Zorg ervoor dat je gewoon natuurlijk overkomt. Kijk ook in haar ogen als je praat en let op haar gezichtskenmerken.

Informeer hoe het met haar gaat

Af en toe een berichtje sturen zal ervoor zorgen dat een man zich onderscheidt. Een belletje kan al helemaal geweldig zijn. Dit kost tijd en het laat zien dat je aan haar denkt. De meeste mensen vinden dit geweldig. Stuur dus vooral elke ochtend een berichtje waarbij je laat merken dat je aan haar denkt. Ook is het fijn om te bellen op een relaxed moment zodat je de volledige aandacht op haar hebt.

hoe aantrekkelijk zijn

Goede hygiëne en kledingstijl

Mannen in pak worden niet voor niets als aantrekkelijk gezien. Ze moeten zich netjes houden en dat bewijst dat hun hygiëne tiptop in orde is. Er is niets erger dan een vieze adem en ook vlekken op je kleding laten je erg armoedig uitzien. Zorg er dus voor dat je schone tanden hebt, een goede kledingstijl en dat je gladgeschoren bent of je baard goed is bijgewerkt. Natuurlijk kan ook een lekkere parfum niet ontbreken en zorg ook dat je outfit goed is!

Zelfvertrouwen hebben

Zwak, onderdanig en meegaand zijn, werkt niet als je aantrekkelijk wil zij. Je bewijst dat je over zelfvertrouwen beschikt door assertief te zijn en een vrouw te benaderen zonder spanning en ongemak te veroorzaken.

Bied aan om te betalen

Deze is wel een beetje lastig, want sommige vrouwen willen tegenwoordig gelijkwaardig behandeld worden, maar aanbieden om te betalen kan goed werken bij iedereen die wat traditioneler nadenkt. Het is nou eenmaal een vriendelijk gebaar en dat geeft een liefdevol gevoel. En dan hoeft het niet zo te zijn dat je daadwerkelijk de hele rekening betaalt. Het voorstellen is al sympathiek an sich.