Lieke Klaver gaat als de brandweer

De knappe Lieke Klaver is geboren op 20 augustus 1998 en is een van de beste Nederlandsen atleten, want ze staat bekend om haar resultaten op de 200 en 400 meter sprint.

In het jaar 2020 kende Lieke Klaver haar échte doorbraak in de atletiekwereld. Zo won ze allerlei nationale titels op de 400 meter sprint en heeft ze het Nederlandse record verbroken op de 200 meter sprint. Ook werd Lieke lid van het Nederlandse estafetteteam van de 4×400 meter en nam ze ook nog eens deel aan de wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen.

Lieke Klaver zette haar opkomst door in 2021 en 2022, met gouden en zilveren medailles op nationale en internationale toernooien. Ze had de smaak goed te pakken en ging als de brandweer, want ze bleef presteren op topniveau. Ook het jaar 2023 begon sterk voor de geboren Velsenaar, want ze won waanzinnige prijzen op nationale en internationale toernooien. Eén ding is zeker: naast haar prestaties maakt ze ook indruk met haar verschijning. We mogen haar wel in het rijtje met de mooiste Nederlandse sportvrouwen zetten, toch?

Jurk met open rug waar je ‘u’ tegen zegt

Lieke Klaver deelde een mooie foto op haar Instagram @liekeklaver, waar ze meer dan 719.000 volgers op heeft. De atlete droeg een roze jurk met glitters. Al springt vooral de open rug in het oog. Chique meets verleidelijk, kunnen we wel stellen. In de outfit komt haar killerbody goed tot haar recht. Dat is terug te zien in de comments, waar de atlete wordt overladen met complimenten. Ook het aantal likes spreken voor zich. Op het moment van schrijven staat de teller op 30,7 duizend likes. Grote kans dat dit aantal alleen nog maar oploopt.

Bekijk hieronder de Instagram-post van Lieke Klaver:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Klaver | Olympian (@liekeklaver)