Lie Meurs uit Ex on the Beach en Temptation Island

Sinds 2019 mogen we genieten van de Vlaamse dame in de Nederlandse televisie programma’s. We kunnen ons niet voorstellen dat je nog nooit van haar gehoord hebt, maar anders vertellen wij je nog maar al te graag wie de blondine precies is.

 

Lie Meurs is een 27-jarige Vlaamse realityster. Ze deed twee keer mee aan Ex on the Beach: Double Dutch en ze was verleidster in het programma Temptations Island VIPS. Hier heeft ze voor een groot deel haar bekendheid verworven.

Ondertussen richt Lie zich voornamelijk op haar carrière als model. Ze doet hierdoor regelmatig samenwerkingen met verschillende merken. We zien haar regelmatig verschijnen in lingerie, hier verblijdt ze dan ook haar 260 duizend volgers maar al te graag mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

Speciaal lingeriesetje voor Valentijnsdag

Onze harten gingen dan ook sneller kloppen toen we de Belgische blondine weer in een lingeriesetje voorbij zagen komen op onze Instagram-tijdlijn. Dit keer in een prachtige rode set, natuurlijk helemaal in het Valentijnsdag-thema.

In de beschrijving van deze prachtige foto vraagt ze dan ook aan haar volgers wie haar valentijn wil zijn. Waar kunnen wij ons aanmelden?

Lie is er ook echt niet vies van om iets aan zichzelf te laten doen. Ze heeft genoeg fillers in haar gezicht en tatoeages over de rest van haar lichaam. Maar dit is hoe de Belgische schone er vroeger uitzag. Wat een verschil!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)