Suppen, dé ideale zomeractiviteit op het water

Suppen is een van de leukste activiteiten voor deze zomer. Het lijkt een beetje op surfen, alleen heb je bij deze activiteit niet eens golven nodig. Het is de bedoeling om met een peddel op deze plank te staan. Zo zou je ook gewoon een lekker SUP-tochtje kunnen maken door de grachten van Amsterdam. Waarom ook niet? Zo’n SUP-board hoeft helemaal niet veel te kosten, tenminste niet als het aan de Lidl ligt. Zij verkopen een SUP-board voor maar 269 euro.

Lidl deal: SUP-board is nu online te koop

Het mooie aan dit SUP-board is dat ‘ie geschikt is voor elk niveau. Of je nu net voor het eerst gaat suppen of dat je al ervaren bent, met dit board vermaak jij je op het water. Er zit een anti-slipvlak op het SUP-board en omdat het board breed genoeg is, blijft hij ook makkelijk stabiel op het water liggen. Hierdoor is dit SUP-board ideaal voor beginners. Wanneer je meer vertrouwd raakt met het suppen, zul je op een gegeven moment zelfs in staat zijn je eerste kleine golfjes te pakken.

lidl sup-board

Klik op deze link als je meer informatie wil over het SUP-board

  • Dit allround SUP-board met anti-slipvlak is stabiel, comfortabel en breed, ideaal om te leren suppen en kleine golfjes te pakken
  • Het board is opblaasbaar en hierdoor eenvoudig mee te nemen in de auto of op reis
  • De 3 vinnen zorgen voor extra stabiliteit zodat je makkelijk kunt manoeuvreren op het water
  • Inclusief elastische transportband, pomp, reparatiekit en waterdichte tas
  • Inclusief zitje voor zittend peddelen
  • Maximale belasting: 150 kg

Natuurlijk komt dit SUP-board ook met een paar, in lengte verstelbare, peddels. Deze hebben een minimale lengte van 165 centimeter en kunnen in totaal 2 meter en 15 centimeter lang worden. Het board is makkelijk mee te nemen naar het strand, hij is namelijk opblaasbaar. Op die manier hou je bij het inladen van de auto genoeg ruimte over voor de badlakens.

Ben jij ook zo enthousiast? Dan kan je het SUP-board via deze link bestellen bij de Lidl.

Op zoek naar een ander waterspeeltje? De Lidl verkoopt nu ook een onderwaterscooter waarmee jij pas echt de show steelt.