Een sportboot voor avontuur

Je bent op zoek naar een toffe zomer activiteit met je vrienden, je wilt wat avontuurlijks, je wilt actie zoals in de jongensboeken die je ooit las toen je twaalf was. Als dat zo is, dan ga je met deze Lidl-actie wel gelukkig worden, want zij verkopen een echte sportboot voor een zachte prijs.

De boot moet je wel zelf oppompen, maar dat wil niet zeggen dat het geen stevige boot is. Het is voor een groot deel gemaakt van Tritech materiaal, een drie-laags materiaal is erg sterk. De bodem van de boot is gemaakt van Drop-stich materiaal. Dat is hetzelfde spul als waar Peddelboards van gemaakt zijn. De boot kan da ook een gewicht aan van 480 kilo en is geschikt voor drie volwassen en een kind.

Goede zitplekken op de boot

Je wilt tijdens het varen ook wel goed kunnen zitten natuurlijk. Bij de boot zit een bankje bij inbegrepen. Het bankje is van multiplex materiaal en is makkelijk te monteren. Daarnaast zit er bij deze boot ook een stalen, geïntegreerde motorhouder.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van de Lidl

specificaties van de Lidl boot

Er zijn genoeg functies waar de boot over bezit. Zo zijn we er dus zeker van dat het niet een standaard simpele boot is, maar dat de kwaliteit wel degelijk herkenbaar is:

  • Geïntegreerde roeidollen
  • Stalen trekring
  • Ingebouwde ontwateringsklep
  • Gemakkelijk te monteren bank van multiplex
  • Opblaasbare bodem van robuust Drop stitch™-materiaal
  • Extra dikke plank sterke ter bescherming tegen schokken en schaven
  • Geïntegreerde motorhouder van metaal (motor niet inbegrepen)
  • Van robuust Tritech™-materiaal

Motorboot

Je kunt dankzij de geïntegreerde motorhouder van deze boot er ook een echte motorboot van maken, zodat je lekker kan racen op het water. Maar de boot bevat ook gaten om de meegeleverde aluminium roeispanen doorheen te steken. Komt na dit bericht de kapitein in je los en kan je niet wachten om van wal te gaan? Check dan hier de website van de Lidl en haal je eigen boot in huis.

Heb je deze zomer meer behoefte aan avontuurlijke fietstochten? Dan is de e-mountainbike die de Lidl in de aanbieding heeft het bekijken waard.