Lidl verkoopt Samsung smart-tv met korting

Ben je op zoek naar een nieuwe tv? Misschien is het een idee om eens bij Lidl te kijken. De winkel verkoopt nu namelijk de Samsung Crystal UHD smart-tv. Je kunt dus een tv van een van de beste merken krijgen voor een zachter prijsje dan je gewend bent.

De Crystal UHD heeft wat Samsung een Crystal Display noemt, met getailleerde kleurweergave en rijke tinten. Je kunt in 4K genieten van je favoriete series, ook dankzij de processor. Die zorgt voor een hoge contrastverhouding. Het scherm heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels en is daardoor Ultra HD, een stapje boven Full HD. Veel beter dan dat kan je beeld bijna niet worden.

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan voor meer info en de prijzen

De smart-tv verkrijgbaar in verschillende maten, dus er is voor ieder wat wils. Heb je liever iets compacts, dan kun je voor de versie met een diagonaal van 43 inch gaan. Liever iets groters? Dat kan ook, want de tv is ook te koop als 50, 55, 65, of 75 inch variant. De grootste variant heeft een afmeting van maar liefst 166,1 x 93,5 centimeter. Een aardig beeldscherm dus.

lidl verkoopt samsung crystal uhd tv

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan voor meer info en de prijzen

De tv heeft meerdere aansluitingen voor je apparaten en tv-ontvangers. Je kunt twee verschillende HDMI-kabels aansluiten en eventueel ook nog USB. Verder is er een optische audio-uitgang voor je boxen, een antenne-ingang voor de coax-kabel om zenders te kunnen ontvangen en een CI+ aansluiting om digitale tv te ontvangen zonder kastje.

Wat kost de Samsung Crystal UHD?

De prijs van de tv hangt af van het formaat dat je besteld. Ook het kortingspercentage verschilt per tv. De kleinste Samsung Crystal UHD smart-tv van 43 inch is met een korting van 24% afgeprijsd van €529 naar €399.

De grootste afprijzing zit op de 75 inch, die maar liefst 41% goedkoper is. Daardoor kost hij nu slechts €989 in plaats van €1679. Een verschil van bijna 700 euro.

Geen zin in bankhangen voor de tv? Lidl verkoopt ook deze spotgoedkope e-bike met mega korting voor als je liever buiten een tochtje maakt.