Lidl verkoopt een e-bike met megakorting

Heerlijk toch, een fietstochtje wanneer het lekker weer is. Of wat vaker de fiets pakken, gewoon omdat het kan. Alleen is dat trappen altijd zo vermoeiend, dus pak je misschien toch wat sneller de auto. Met een e-bike wordt dat een stuk makkelijker en ook tegenwind is geen enkel probleem meer.

 

Lidl heeft wel vaker goede deals op e-bikes en ook nu hebben is er weer een koopje in de webshop te vinden. De winkel verkoopt nu de Colorado E-bike Arrow met een mega-korting. De fiets heeft trapondersteuning door een voorwielmotor met maar liefst vijf standen en daarbovenop ook nog eens 7 versnelling voor verschillende soorten terrein. Door de oprij- en duwhulp kom je al helemaal makkelijk heuvels op. De fiets heeft een framehoogte van 49 centimeter en weegt ongeveer 25 kilogram. Licht is hij dus niet.

lidl colorado e-bike arrow 28

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan

De voorwielmotor heeft een vermogen van 250 watt. Die motor zorgt voor trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Ideaal voor in de stad, maar ook geschikt wanneer je op wat meer heuvelachtig terrein moet fietsen. Op een volle batterij kun je ongeveer 100 kilometer fietsen. De resterende batterijduur, het ondersteuningsniveau en de afgelegde afstand en tijd worden weergegeven op het display. De accu zelf weegt maar liefst 4 kilo en is makkelijk van de fiets af te halen. Dat is ook iets om rekening mee te houden wanneer je de fiets ergens parkeert.

Wat kost de Colorado E-bike Arrow?

Lidl verkoopt de e-bike momenteel met een korting van maar liefst 34 procent. Daardoor is de Colorado E-bike Arrow slechts €849 in plaats van de gewoonlijke €1295. Wanneer je de e-bike besteld wordt hij binnen 5 werkdagen bezorgd. De fiets is dan al zo goed als klaar om te gaan. Je hoeft alleen het stuur nog recht te zetten en de pedalen te monteren en dan kun je al de weg op.