De Lidl verkoopt een luxe, opblaasbaar bubbelbad

De Bestway Whirlpool LAY-Z-SPA Palm Springs laat ons direct snakken naar de zomeravondjes. Het is een opblaasbaar bubbelbad voor maximaal zes personen en heeft een inhoud van maar liefst 916 liter. Met een verwarmingsfunctie tot 40 graden Celsius en 140 Airjets zal jij zonder twijfel heerlijk kunnen ontspannen wanneer jij plaatsneemt in het bubbelbad.

En als je denkt: een opblaasbare jacuzzi kan helemaal niet luxe zijn. Zet die gedachte dan maar snel uit je hoofd. De opblaasbare whirlpool is van stevig DuraPlus materiaal met lederlook heeft een binnenbekleding met mozaïeklook. Verder kan je de whirlpool gewoon nu al in de tuin zetten zonder enige kleerscheuren op te lopen. Door de vorstbeveiliging is de whirlpool namelijk het hele jaar inzetbaar.

Het mooie van alles: je kan hem via de website van de Lidl al bestellen voor 494,96 euro. Een heleboel geld, maar nergens is deze opblaasbare whirlpool voor zo’n laag bedrag te koop. Op een webshop als Bol.com ligt de prijs al ruim 100 euro hoger.

opblaasbaar bubbelbad lidl te koop

Opblaasbare whirlpool

Lidl €494,96 Shop nu

Het bubbelbad krijgt goede beoordelingen van klanten

En de reviews van klanten zijn opmerkelijk positief. Zo gaf de laatste koper de Bestway Whirlpool LAY-Z-SPA Palm Springs 5 / 5 sterren met de volgende toelichting: “Supergoede prijs voor een supergoede jacuzzi. Als je er ’s avonds koud water indoet is hij de volgende dag rond 12😮0 al 38%. De jacuzzi warmt zich snel op en als de deksel eraf gaat dan blijft hij warm. Groot genoeg voor 2 volwassenen en 4 kleine kinderen. Echt dikke pret. Ik heb hiervoor al 4 verschillende opblaasjacuzzi’s gehad. Ook voor 3 keer zo duur, deze is net zo goed. Kleur is mooier dan op de foto.…”

Benieuwd naar meer deals van de Lidl? Bekijk dan eens hun afgeprijsde koffiemachine (van 729,99 euro naar 299 euro).