Na hoeveel dates delen mensen het bed?

Het lijkt zo simpel: je vindt een dame bijzonder leuk, je weet haar te versieren en na een intense kus hoop je dat je haar zover krijgt dat ze met je mee naar huis gaat. Mocht dat lukken, chapeau! Het wil natuurlijk niet zeggen dat ze gelijk uit de kleren gaat. Dankzij het onderzoek weten we in ieder geval dat de Nederlandse vrouw iets meer dan twee dates nodig heeft om bij jou in bed te belanden. Op Europees niveau is dat een gemiddelde scoren. Kun je niet zo lang wachten, dan is ons advies om naar Frankrijk te emigreren. De gemiddelde Française is na minder dan twee dates al helemaal om. Met behulp van het onderstaande overzicht kun je in ieder zien bij welke nationaliteiten je het meeste geluk kan hebben.

  • Frankrijk:1,72
  • Noorwegen: 1,77
  • Zweden: 1,99
  • Spanje: 2,07
  • Nederland: 2,24
  • België: 2,69
  • Polen: 2,93
  • Tsjechische Republiek: 3,18

Nederlandse vrouwen wachten liever

Nederlandse vrouwen blijken je geduld dus aardig op de proef te stellen. Hoe goed je ook je best doet, in de meeste gevallen sta je na twee dates dus nog droog. Men wacht namelijk met de daad totdat er twee dates zijn geweest. Dat zou voor de Hollandse vrouw dus genoeg zijn om te weten wat voor vlees ze in de kuip heeft. Wil je sneller scoren, dan kan het een voordeel zijn om je pijlen te richten op een dame uit Frankrijk of Scandinavië. Met een gemiddelde van amper twee dates is het vroeg feest.

na hoeveel dates eerste keer het bed delen

Voor het onderzoek werden 11.000 mensen ondervraagd over hun manier van daten. Opvallend genoeg wacht men dus met de daad. Dat geldt overigens niet voor iedereen. Ongeveer 10% gaf aan er geen probleem mee te hebben om de eerste date voort te zetten in de slaapkamer. Overigens kwam ook uit het onderzoek naar voren dat de vrouwen er niet van uitgaan dat jullie direct een relatie hebben wanneer het bed gedeeld wordt. De meerderheid van de ondervraagden gaf aan dat er pas na negen dates sprake van een echte verbintenis.