Een luxe opblaasbare zwembad van de Lidl

De Lidl verkoopt momenteel een geweldig opblaasbaar zwembad waar de hele familie waterplezier in kan beleven. Het zwembad is voorzien van vier opblaasbare zitkussens met rugleuning, waar je heerlijk tegenaan kunt liggen in het verfrissende water. Ook zijn er twee bekerhouders waar je jouw lekkere koude biertje (of limonade voor die kleine van je) in kunt zetten.

Lidl opblaasbaar zwembad CRIVIT

Opblaasbaar zwembad

Lidl €59,99 Shop nu

Een groot voordeel van dit opblaasbare zwembad is hoe gemakkelijk je hem op kan zetten. Ook is dit fantastische zwembad zeer goed geprijsd en makkelijk te onderhouden. De afmetingen van dit zwembad zijn 268 x 268 x 66 cm. Het bad is dus groot genoeg en geschikt voor meerdere personen. Wanneer het zwembad niet wordt gebruikt, dan kan het opgevouwen worden voor compacte opslag of vervoer. Het bad is ideaal voor een beetje verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Of je nu met je gezin wil spelen of of dat er vrienden langs komen om te relaxen, dit CRIVIT zwembad van de Lidl is altijd wel geschikt.

Wat moet het kosten op de Lidl-website?

Naast dat je heerlijk kunt genieten in dit bad is dit product ook nog eens hartstikke goed geprijsd. Zo kost dit CRIVIT zwembad slechts €59,99. Wees er dus snel bij!

Lekker genieten van het koude water is in de zomer natuurlijk hartstikke lekker maar wat je in de zomer écht niet mag missen is een heerlijke barbecue. Lees daarom ook over de goedkope Mini Kamado van de ALDI.