Olive Angus is een van de knapste Nederlandse dj’s

De Nederlandse Olive Angus heeft een grote passie voor het draaien van plaatjes en wij vinden haar dan ook een van de mooiste vrouwelijke dj’s van eigen bodem. Ondanks dat Olive nog aan het begin van haar carrière staat, klinkt haar techno house mix die zij op Instagram heeft gedeeld echt heel lekker.

Verder staat Olive ook regelmatig backstage bij de andere artiesten. Zo stond zij het afgelopen jaar achter Carl Cox en Reinier Zonneveld terwijl zij aan het draaien waren. Kortom, Olive is een dame met een grote passie voor technomuziek.

Ze is ook een hit op social media

Naast haar carrière als dj is Olive ook een hit op social media. Zo heeft zij op Instagram ruim 70.000 volgers en wij begrijpen wel waarom mensen ervoor kiezen om Olive regelmatig op hun tijdlijn voorbij te zien komen. Haar prachtige blonde lokken maken haar- in combinatie met een stralende lach – een prachtige jongedame.

Verder is Olive enorm reislustig en woont zij naast haar thuisbasis in Nederland ook in het zonnige Monaco. Maar Monaco is niet de enige plek waar zij graag vertoeft. Het afgelopen jaar maakte zij namelijk vele tripjes naar onder andere Curaçao, Cannes en Bali en dat leverde jaloersmakende plaatjes op waarbij Olive genoot van het heerlijke weer.

Wij gaan ervan uit dat deze knappe dame nog erg ver gaat komen. Omdat beelden nu eenmaal meer zeggen dan duizend woorden, hebben wij een aantal van onze favoriete Instagram-foto’s van Olive Angus voor jou op een rijtje gezet en vergeet vooral niet op volgen te klikken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olive Angelique Angus (@oliveangus)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olive Angelique Angus (@oliveangus)