Lidl verkoopt nu een opblaasbare whirlpool

Een whirlpool in de achtertuin, wie wil dat nou niet? Het is ondertussen alweer maart en hoewel de temperaturen nog niet bepaald hoog zijn is het best een goed idee om vast na te gaan denken over aankomende zomer. De whirlpool heeft een doorsnede van 196 centimeter en is 71 centimeter diep. Genoeg ruimte voor 6 personen volgens de site.De 140 Airjets zorgen in de hele omtrek voor van het bad voor bubbels en massagestralen.

Check deze link voor meer info

De goede reviews op de site van Lidl komen van onze oosterburen, die uitermate lovend zijn over de whirlpool. Het krijgt dan ook 5/5 sterren en daarom wordt het door Lidl aangeprezen met ‘beste beoordelingen’. Kopers loven de prijs-kwaliteitsverhouding en hoe makkelijk de opblaasbare whirlpool in te stellen is. Het instellen gaat namelijk gewoon met een afstandsbediening en de pomp die voor de bubbels zorgt, is ingebouwd.

opblaasbare jacuzzi lidl te koop

Jacuzzi

Lidl €494,96 Shop nu

Overigens kun je ook met de huidige buitentemperaturen van dit bubbelbad genieten: je kunt de temperatuur instellen tot maximaal 40 °C. Ook wordt er nog een externe pomp meegeleverd waardoor het water ook nog eens mooi schoon blijft. Verder is de binnenbekleding in mozaïeklook, heeft de buitenkant een lederlook van stevig materiaal én is het geheel vorstbestendig. Hoe chill.

Hoeveel mag de whirlpool kosten?

De opblaasbare whirlpool staat nu te koop voor een bedrag van slechts 494,96 euro. Overigens mag je wel snel zijn als je er eentje wilt bemachtigen, want als je Lidl mag geloven is het bad erg in trek.

Lidl heeft wel vaker goede deals online, zoals een Krups koffiemachine.