Een reinigingsborstel, maar niet voor je tanden

De SILVERCREST elektrische reinigingsborstel van Lidl doet je in eerste instantie misschien denken aan een tandenborstel. Het principe is hetzelfde, alleen kun je deze borstel beter niet voor je tanden gebruiken. De elektrische reinigingsborstel is namelijk ontworpen voor het schoonmaken van verschillende huishoudelijke attributen, zoals de wasbak of het gasfornuis. Daarmee is de elektrische reinigingsborstel van Lidl misschien wel het meest veelzijdige product van dit moment. Lees dus snel verder om erachter te komen wat je ermee kan.

Klik op deze link om naar de Lidl-website te gaan

Een elektrische borstel om mee schoon te maken

De elektrische reinigingsborstel van Lidl is ontworpen om werkelijk alles mee schoon te maken. Door de verschillende mogelijkheden wat betreft borstels is de elektrische reinigingsborstel uitermate geschikt voor een gemakkelijke en snelle verwijdering van hardnekkig vuil in het huishouden. Het product is namelijk voorzien van vijf verschillende opzetborstels voor verschillende doeleinden. Zo is er bijvoorbeeld de kleine opzetborstel, de grote opzetborstel, de opzetborstel voor kieren en een opzetborstel met een schrobspons. Zodoende kun je de elektrische borstel gebruiken voor de grondige reiniging van bijvoorbeeld de keuken-en badkamerkranen en magnetrons, maar evengoed voor potten en pannen. Daarnaast ben je met de elektrische reinigingsborstel van Lidl verzekerd van een ontspannen schoonmaak, aangezien je niet inspannend hoeft te schrobben. Bovendien is de elektrische borstel eveneens geschikt voor het gebruik in vochtige of natte ruimtes.

elektrische reinigingsborstel lidl

Klik op deze link om naar de Lidl-website te gaan

De elektrische reinigingsborstel is te koop bij Lidl

De SILVERCREST Elektrische reinigingsborstel kun je aanschaffen via de website van Lidl voor slechts 24,99 euro. Het product is direct leverbaar binnen drie werkdagen en als je ontevreden bent over de kwaliteit kun je hem binnen 30 dagen gratis retourneren. De elektrische borstel werkt op 4 AA-batterijen en heeft een maximale looptijd van ongeveer 80 minuten. De reinigingsborstel is uitgerust met een borstelsnelheid van 135 t/min en is gemaakt van kunststof. De borstel heeft een omvang van 24,5 x 11 x 6,5 centimeter en een gewicht van 388 gram. Helaas voor Lidl is er ook concurrentie van winkelketen Action, die met hun siliconen sponsjes een regelrecht gat in de markt ontdekte.