Maak kennis met de sportverslaggeefster Morena Beltrán

In Argentinië zitten de voetbalfans niet alleen meer aan de buis gekluisterd om een glimp op te vangen van Lionel Messi. Ook de sportverslaggeefster Morena Beltrán, die regelmatig verslag legt bij voetbalwedstrijden, geeft miljoenen mannen het nakijken. De 24-jarige Argentijnse schone werkt voor SportsCenter ESPN, waar zij helemaal op kan gaan in haar passie voor voetbal. Zo heeft zij al jaren een liefde voor de sport en stond zij voor haar carrière regelmatig langs de lijn om haar thuisland aan te moedigen. Hierdoor presenteert zij het programma dan ook met veel enthousiasme en mede dankzij haar spontaniteit en looks is ze zelf ook een regelrechte hit geworden.

Haar foto’s op Instagram

Door haar bekendheid heeft Morena inmiddels ruim 2 miljoen volgers weten te verzamelen op Instagram en hier zien we dan ook veel foto’sop het voetbalveld en langs de lijn. Ook krijgen we een kijkje in haar privéleven en is te zien dat de blondine naast haar werkzaamheden als verslaggeefster ook werkzaam is al model. Zo heeft zij voor de lens gestaan voor merken als Puma en Natalia Antolin en heeft zij door haar bekendheid een samenwerking met Budweiser. Wij begrijpen wel waarom merken er voor kiezen om met de blondine samen te werken, want door haar prachtige blonde lokken, sprankelende ogen en afgetrainde lichaam is zij een prachtige verschijning.

Verder weet Morena zelf ook heel goed hoe zij haar fitte figuur het mooiste in beeld kan brengen. Zo poseert zij in haar vrije tijd veelal in bikini en vindt zij het heerlijk om op het strand te liggen met een drankje in de hand. Tot slot hecht Morena ook enorm veel waarde aan haar familie en dat is iets wat wij mannen alleen maar kunnen waarderen in een vrouw. We kunnen dus wel stellen dat Morena en droomvrouw is die over alle kwaliteiten beschikt en zeker nooit zal klagen over het kijken van voetbal. Zie hieronder een selectie van onze favoriete kiekjes van de sportverslaggeefster Morena Beltrán: