Sportieve olijfgroene e-bike bij de Lidl te koop

De Lidl verkoopt nu de CRIVIT Urban e-bike in het olijfgroen. Volgens de Lidl biedt de elektrische optimale ondersteuning aan je dagelijks leven. Met deze unieke kleur en het tijdloze design scheur jij in stijl over de fietspaden. Mocht deze olijfgroene kleur niet helemaal je smaak zijn? Maak je niet druk, dit hoge instap model is ook verkrijgbaar in de kleur All Black.

Specificaties van de CRIVIT Urban elektrische fiets

De e-bike heeft een krachtige en uitneembare accu van 360Wh, die zich in de framebuis bevindt. Je kunt de accu gemakkelijk verwijderen om hem op te laden. Als de accu volledig is opgeladen, kan je heel wat kilometers maken. De actieradius is 100 kilometer, afhankelijk van omgevingsfactoren en instellingen.

 

Daarnaast heeft de e-bike een ingebouwde koppelsensor, waardoor je gegarandeerd een natuurlijke rijervaring hebt zonder versnellingen. De drie ondersteuningsniveaus (Eco, Tour en Race) kunnen gemakkelijk geselecteerd worden en zijn ideaal voor elke rijsituatie. U kunt met de zogenaamde boostfunctie een korte tijd gebruik maken van het volledige vermogen. Verder heeft de fiets een tracker zodat je de e-bike altijd kan lokaliseren en met het gewicht van 21 kg is hij ook eenvoudig op te tillen.

Koopje van de Lidl zorgt voor dé perfecte beleving

Deze duurzame CRIVIT Urban e-bike heeft een volledig onderhoudsvrije carbonriem. Ideaal. Je wilt natuurlijk niet constant naar de fietsmaker moeten. Daarnaast biedt de Lidl vijf jaar garantie op het frame van de e-bike en 2 jaar garantie op de accu en de e-bike. Je schaft de CRIVIT Urban e-bike aan voor € 1499,-. Lees hier dit artikel om mee te weten te komen over de Nederlandse e-bike merken.