De vrouwelijke deelneemsters van Ex on the beach seizoen tien

De vier vrouwelijke deelneemsters van het tiende Ex on the Beach: All Stars (seizoen 10) zijn Yara-Nour, Ayleen, Michelle en Shirly. Zij zullen een helse vakantie in Colombia beleven met veel drama, lust en misschien wel liefde.

Yara-Nour

Een van de deelneemster van seizoen 10 is Yara-Nour. Ze was voor het eerst te zien in seizoen 9 van het programma, maar dat was blijkbaar niet genoeg om haar doel te bereiken. Het hebben van een wilde nacht op televisie, dat is iets wat ze echt wil. Dat belooft wat.

yara-nour transgender ex on the beach

Bekijk het Instagram-account van Yara-Nour

Ayleen

Ayleen kennen we van seizoen 9 en laat alles op zich afkomen, maar wil zeker niet dat het saai wordt en zal wel wat drama maken. Ze kan erg boos worden als mensen doordrammen, want bij Ayleen is ‘nee’ ook echt ‘nee’. Ze vond zichzelf vroeger echt een b*tch, maar nu is ze volgens haar veel liever geworden. Toch zal Ayleen heel duidelijk haar grenzen blijven aangeven en is ze niet vies van een beetje drama als het te saai wordt.

ayleen ex on the beach

Bekijk het Instagram-account van Ayleen

Michelle

Michelle vond zichzelf in het laatste seizoen van Ex on the Beach veel te lief, want ze kreeg het idee dat mensen makkelijk over haar heen liepen. In het komende seizoen zal deze All Star niks meer pikken van de andere deelnemers en krijgen ze gegarandeerd een pay-back. Het is nog maar de vraag of haar vakantie in het teken zal staan van heel wat lichamelijke inspanning of van haar nieuwe harde karakter.

michelle ex on the beach all stars seizoen 10

Bekijk het Instagram-account van Michelle

Shirley

Last but not least, Shirley. Na haar deelname aan seizoen 7 van Ex on the Beach heeft Shirley niet stilgezeten. Tegenwoordig deelt ze pikante content met haar volgers, waar ze een aardig zakcentje verdient. Daarnaast heeft ze ook nog deelgenomen aan het spraakmakende programma Echte Meisjes in de Jungle, waar weer een hele andere kant van haar te zien was. Nu mag ze zich deelneemster noemen van het All Stars seizoen, wat volgens haar geen saai vakantie wordt. Ze komt er voor de sensatie, lust en gezelligheid.

shirley ex on the beach all stars

Bekijk het Instagram-account van Shirley

Ook in dit tiende seizoen zullen de acht deelnemers in spanningen afwachten welke ex uit het water komt lopen. Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars kan je vanaf zondag 7 april om 22:00 kijken met je vrienden op MTV.