Action verkoopt goedkope koptelefoon van Fresh ’n Rebel

Ben je op zoek naar een goedkope koptelefoon, dan moet je naar de Action gaan. Voor het minuscule bedrag van slechts € 15,95 kan jij bij de budgetwinkel een koptelefoon scoren die ook nog eens over noise cancelling beschikt. Klinkt bijna te goed om waar te zijn, toch?

Oké, we moeten toegeven dat wij hem zelf nog niet getest hebben op de redactie. Maar als we de omschrijving van de Fresh ’n Rebel koptelefoon (en de video onderaan dit artikel) moeten geloven, dan kan het haast niet anders dat de prijs-kwaliteitverhouding uitmuntend is. Wij vertellen jullie meer over de goedkope gadget.

grijze koptelefoon action goedkoop noise cancelling Fresh n Rebel

De koptelefoon heeft een over-ear model waardoor deze niet op je oren drukt. Dit is wel zo relaxed als je hem de hele dag gebruikt tijdens bijvoorbeeld je werk. En als we zeggen ‘de hele dag’, dan is deze koptelefoon je beste vriend. Je kan namelijk 30 uur lang genieten van draadloze muziek op één volgeladen accu.

Je kan de koptelefoon eenvoudig via Bluetooth verbinden aan je apparaten, zoals je smartphone, laptop of tablet. Maar er is meer. Hij beschikt namelijk ook over een ingebouwde microfoon, waardoor je zelfs kan bellen met je vrienden of met hen kan praten tijdens het gamen. De koptelefoon wordt geleverd met een USB-kabel van 0.3 meter om hem op te laden. Van 28 februari tot en met 5 maart (2024) is de koptelefoon te koop in de filialen van de Action (beschikbaar in het grijs en in het zwart).

Benieuwd naar deze koptelefoon? Hij is getest in de onderstaande video: