De Lidl verkoopt goedkope e-bikes voor heren en dames

Of je nou iets zoekt voor lange tochten of gewoon voor het dagelijks leven, een e-bike maakt het allemaal een stuk makkelijker. Je hoeft net iets minder hard trappen en tegenwind of heuvels zijn een makkie. De Zündapp e-bike die Lidl nu verkoopt het maar heeft liefst 21 versnellingen van het merk Shimano, die ook vaak op racefietsen gemonteerd wordt.

 

Alles bij elkaar weegt de fiets zo’n 25 kilo, onder andere door het lichtgewicht aluminium frame. Een voordeel van aluminium is ook dat je fiets niet zal roesten. De e-bike heeft een verende voorvork die op oneffen wegen de schokken zal opvangen. Ook over het zadel en de handgrepen is goed nagedacht zodat je zo comfortabel mogelijk fietst.

Natuurlijk is een e-bike geen e-bike zonder motor. En deze Zündapp e-bike helpt je met snelheden tot 25 kilometer per uur dankzij de achterwielmotor. Toch een standje lager? Er zit een Led-display waarop je één van de drie standen kunt kiezen. Op een volle accu kun je 30 tot 115 kilometer touren, afhankelijk van je rijstijl. Wanneer de accu leeg is zul je het toch echt op eigen kracht gaan doen. De fiets heeft velgremmen en 700c x 40c straatbanden: ideaal voor in de stad en op fietspaden. Verder is hij voorzien van alle gemakken, zoals verlichting, een bagagerek, een zijstandaard, spatborden en een kettingkast.

lidl e-bike goedkoop te koop

E-bike

Lidl €999 (DEAL) Shop nu

De e-bike is al bijna te klaar om te gebruiken wanneer je hem koopt. Er moet nog een kleine eindmontage gebeuren aan het stuur en natuurlijk is het goed om even alle schroeven en de versnellingen en remmen na te kijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De fiets heeft 10  jaar garantie op het frame en 1 jaar op de accu.

Wat kost de e-bike bij Lidl?

Normaal kost de Zündapp e-bike maar liefst €1.599, maar met maar liefst 37% korting kun je hem nu bij Lidl voor maar €999 bemachtigen. Zoals het er nu voor staat is de leveringstijd ongeveer een week, dus je kunt al gauw op pad met je nieuwe e-bike. De fiets is verkrijgbaar in zowel een heren als een dames-variant.

Lidl kwam eerder ook al met deze elektrische mini-vespa voor de kleintjes.