Wie is Mr. Teddy Bear?

De man uit Californië die graag Mr. Teddy Bear wordt genoemd ziet eruit als een real-life weerwolf door zijn extreme haargroei. Sinds zijn dertiende laat hij het al groeien en nu verdient hij er zelfs zijn brood mee. Zo maakt hij speciale producten om zijn vacht goed te verzorgen. Helaas heeft hij zijn haar niet altijd zo omarmt als nu. Hij schaamde zich er zelfs voor.

En wat vinden vrouwen van lichaamshaar? Nou zijn partners wilden dat hij zich zou scheren. Daarom probeerde hij in die tijd het naast scheren ook te harsen en laseren, maar niets hielp. Na drie uur kwam het weer terug. Hoe dan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teddy Bear (@mrteddybeargrr)

Geen emotionele steunhond

Gelukkig wordt hij nu geaccepteerd voor wie hij is en heeft hij zelfs 141.000 fans op sociale media. Zij kijken graag naar de posts met zijn verzorgingsupdates en tips. Toch blijf je mensen houden die het raar vinden. “Ik ben op dit moment gewend aan de reacties van mensen, helaas zijn ze nog steeds geschokt. Als ik een kamer binnenloop en mensen zien me een tanktop dragen, waar ik me niet voor schaam, dan zie ik iemand wijzen en iets zeggen over hoe ik eruit zie. Meestal resulteert het er gewoon in dat vreemde vragen of ze me mogen aaien, alsof ik een emotionele steunhond ben.”

Baardolie voor een zachte vacht

Maar natuurlijk zijn er ook nadelen aan zo’n dikke vacht. Zo is het zomers enorm heet en pluist het snel als het vochtig is. Ook komt harig zijn met veel onderhoud. “Ik gebruik shampoo en conditioner twee keer per week. Ik gebruik ook baardolie voor mijn lichaamshaar, zodat het nog meer verzacht en het voor een ongelooflijk lekkere geur zorgt.” Omdat baardolie uit de winkels vaak zo goedkoop mogelijk wordt gemaakt en het haren zelfs uitdroogt, besloot Mr. Teddy Bear zijn eigen producten te maken. Producten die goed gehydrateerd en geparfumeerd zijn. Verder vertelt hij ook dat hij verhaart: “Sommige mensen verharen en hebben een wintervacht. Ik ben er één van, dus als het winter wordt, vind je meer haar in mijn huis als mijn ‘winterjas’ eraan komt.”

Op dit moment weegt het positieve zwaarder dan het negatieve. En vaak willen mensen gewoon naar hem toe komen om zijn vacht te aaien alsof hij een puppy is. Zie hieronder een aantal Instagram-foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teddy Bear (@mrteddybeargrr)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teddy Bear USA (@shopteddybearusa)