Knappe turnster is op jonge leeftijd miljonair

Ondanks dat naar eigen zeggen turnen haar prioriteit blijft, heeft de pas twintigjarige Olivia Dunne hier niet al haar geld mee binnen geharkt. Naast het turnen en studeren aan de Louisiana State University is ze druk bezig met haar carrière op TikTok en Instagram. Eén ding is zeker: dat werpt z’n vruchten af.

Nadat de National Collegiate Athletic in 2021 aangekondigd heeft dat de regels versoepeld worden omtrent het geld dat atleten kunnen verdienen met hun naam, afbeelding en gelijkenis begon het balletje bij de knappe turnster te rollen. Nadat de regelwijziging rond was sloot ze in september een overeenkomst met Forever 21 en American Eagle. Verder ging ze een samenwerking aan met Vuori en volgens Forbes heeft dat de zes cijfers op haar bankrekening opgeleverd.

Olivia is zelf erg blij met de samenwerking met Vuori. Naar eigen zeggen hebben ze dezelfde kernwaarden en geven ze beiden om het milieu. Aangezien het voor de regelwijziging erg lastig was voor Olivia om geld te verdienen via social media, is ze erg blij met de verandering. Haar leven is hierdoor compleet veranderd.

Olivia Dunne poseert op Instagram

Naast de foto’s die ze plaatst in haar turnpakje en andere kleding, poseert ze ook graag in haar bikini. De knappe turnster is erg blij dat de regelgeving nu versoepeld is en ze geld kan verdienen via social media.

Sociale media is altijd iets geweest waar ik van hield en wat ik zo geweldig vind aan de regelwijziging is dat je kunt doen wat je leuk vindt en er geld mee kunt verdienen.”, laat Olivia weten.

Hieronder een aantal foto’s van turnster Olivia Dunne:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Dunne (@livvydunne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Dunne (@livvydunne)