Liam Neeson speelt dief met goed hart in Honest Thief

Op Liam Neeson kunnen we altijd rekenen voor films met de nodige dosis actie. In Honest Thief is dat niet anders. De acteur is inmiddels 68 jaar, maar dat is niet af te zien aan de stunts en actiescènes in de film.

Hij vertolkt de rol van Tom Dolan. Tom heeft er een glansrijke ‘carrière’ als bankovervaller op zitten. Wanneer hij verliefd wordt, besluit hij echter om zijn verleden achter zich te laten. Dit wil hij doen door zich vrijwillig aan te geven in ruil voor een lagere straf. Dat gaat echter minder soepel dan hij had verwacht.

honest thief pathe thuis

Klopjacht in deze vette actiefilm

Toms afspraak met twee agenten loopt volledig in het water. Zij bedenken namelijk een plan om het geld lekker zelf te houden en Tom hier voor op te laten draaien. Niemand gelooft de crimineel echter. Het is reden voor Tom om in actie te komen. Een grote klopjacht volgt namelijk, waarin ook zijn nieuwe vriendin in gevaar raakt.

Dit plot zorgt voor de spannende ingrediënten van wederom een ijzersterke actiefilm. Het is dan ook niet voor niets de best presterende Liam Neeson film in de bioscoop van de afgelopen 25 jaar. Honest Thief was op het witte doek te zien, maar nu zijn de bioscopen weer gesloten. Niet getreurd: jij kan hem binnenkort alsnog zien.

Honest Thief binnenkort te zien op Pathé Thuis

Honest Thief kunnen we niet langer in de bioscoop zien. Omdat de film zo succesvol is, kunnen we hem wel al heel snel via Pathé Thuis. Dat zal sneller zijn dan je denkt. Vanaf 24 december kunnen we Honest Thief vanuit huis kijken. Vlak voor kerst en aangezien we deze kerstdagen veel thuis zullen zijn, komt dat dus hartstikke goed uit.

Waar we Honest Thief binnenkort dus kunnen kijken, kunnen we dat met een paar andere films juist niet meer. Deze week worden namelijk 3 top films verwijdert door Netflix. Reden dus om vanavond nog één van die drie aan te zetten, terwijl je wacht op de 24e.