Leontine zette onlangs haar huidige woning in de verhuur

Leontine Ruiters (of Borsato, zoals velen haar natuurlijk kennen) heeft vorige maand haar huidige woning te huur gezet. Deze woning heeft maar liefst een woonoppervlakte van 203 m2 en heeft in totaal vier slaapkamers en twee badkamers. We wisten al dat ze deze woning te huur heeft aangeboden. Dit geldt voor een bepaalde tijd, vanaf november tot augustus 2025. Maar waar gaat ze dan zelf wonen?

Juist, Leontine heeft namelijk onlangs zelf een nieuwe woning gekocht. Dit prachtige landhuis van Leontine Ruiters is gelegen in Huizen en is zeker geen onbekende plek voor haar. Na haar scheiding met zanger Marco Borsato trok ze al naar deze villa. Inmiddels heeft ze de villa dus gekocht voor een mooie prijs van 1.075.000,- euro.

Nu heeft Leontine Ruiters een prachtig landhuis in Huizen gekocht

Leontine Ruiters toont momenteel haar toewijding aan de renovatie van haar nieuwe landhuis, en deze inspanningen beloven de pracht van deze parel alleen maar te kunnen vergroten. Het is een veelbelovend vooruitzicht. Nu heeft BekendeBuren foto’s van de villa heeft gedeeld, waardoor we een glimp kunnen opvangen van de binnenkant van haar nieuwe landhuis. Zelfs al vóór de verbouwing was de villa indrukwekkend, met een royaal woonoppervlak van 142 m². De villa beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Met de voorgenomen verbeteringen lijkt Leontine haar droomhuis naar nieuwe hoogten te willen tillen en we zijn natuurlijk ook erg benieuwd hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien.

De indeling van de nieuwe villa

De open woonkamer is vol van natuurlijk licht dat dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde naar binnenkomt. Hierdoor geeft het de woonkamer een ruim en open gevoel. De keuken, aangeduide als een halfopen keuken, integreert prachtig met de woonkamer en biedt voldoende ruimte om uitgebreid te kunnen koken. De overgang tussen deze twee kamers draagt ook bij aan het open gevoel van de begane grond. Een ander bijkomend voordeel is de directe toegang tot de tuin vanuit de woonkamer.

Leontine Ruiters landhuis

De tuin, die een indrukwekkende oppervlakte van 132 m² heeft, is namelijk toegankelijk door de openslaande deuren. Met zowel binnen als buiten voldoende ruimte, belichaamt het nieuwe landhuis van Leontine Ruiters een echte nieuwe start.

Ook de bovenverdieping is ruim

De twee bovenverdiepingen herbergen de slaap- en badkamers. Op basis van de huidige foto’s lijken de kamers nog volledig ingericht te zijn met een jeugdige uitstraling, wat tijdens de verbouwing ongetwijfeld zal veranderen. Het is duidelijk dat zowel de slaapkamers als de badkamers aanzienlijk potentieel hebben, waardoor Leontine de vrijheid heeft om de ruimtes volledig naar eigen smaak en wensen in te richten. Deze aanpassingen beloven een persoonlijke drempel te drukken op de inrichting van het gehele huis. Of haar kinderen met haar mee verhuizen, is nog niet duidelijk. Er is in ieder geval genoeg ruimte, maar wie weet zijn haar kinderen ook toe aan hun eigen plekken. We wensen Leontine in ieder geval nog veel succes en plezier met de verbouwing. Zie hieronder meer foto’s van de woning in Huizen:

Leontine Ruiters tuin landhuis

Leontine Ruiters landhuis